Wpis z mikrobloga

Jako amator kobiecego piękna, od pewnego czasu proponuję #rozowepaski tutaj rzetelną ocenę urody. Do tej pory przygotowałem dwie recenzje i fragment jednej rozmowy na PW, dostępne tutaj: #ocenmorde

Kolejne dwie recenzje w drodze. Tymczasem jedna Mirabelka zgodziła się dziś na to, abym opublikował fragment jej zdjęcia. Urodę właścicielki tych oczu niebawem będę recenzował, więc zapraszam do obserwowania tagu #ocenmorde i do przeczytania recenzji w najbliższych dniach.

Zgoda na opublikowanie tego kadru to wyjątek od reguły. Nie publikuję otrzymanych zdjęć ani nicków ich właścicielek bez ich zgody. Inaczej ta zabawa nie miałaby sensu.
Mordeusz - Jako amator kobiecego piękna, od pewnego czasu proponuję #rozowepaski tuta...

źródło: comment_UNJI1jNGQWgiLnjorQt7QMh1JEmfIewZ.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kompletnie nie rozumiem czemu one ci wysyłają #pokazmorde xD

@Asterling: Nie mogę wklejać rozmów z PW, ale przykładowo jedna pisała, że chciałaby ocenę kogoś obcego i niepoczuwającego się do sprawienia jej przyjemności. Inna myślała, że jest 4-5/10 a wyszło 6/10, swoją drogą okazało się, że po moim #ocenmorde napisała na #anonimowemirkowyznania ja ją tam spytałem czy to ona i się przyznała :)
  • Odpowiedz
@Mordeusz: Ta skala to już w ogóle jest idiotyczna xD Zdjęcia są kompletnie źle dobrane i dla mnie niektóre dziewiątki powinny być zdecydowanie niżej a niektóre 7 zdecydowanie wyżej. O 4 i niżej nawet nie wspomnę bo nazbierali jakieś fejki z czanów. Zresztą całą ta skala jest czysto humorostyczny bo pochodzi przecież z czanów. Powtarzam nie da się obiektywnie ocenić czyjejkolwiek urody bo nawet podświadomie zwracamy na niektóre rzeczy większą
  • Odpowiedz
dla mnie niektóre dziewiątki powinny być zdecydowanie niżej a niektóre 7 zdecydowanie wyżej

@Asterling: Zdecydowanie? Bo ja z całą pewnością zgadzam się, że wiele z tych zdjęć powinno przeskoczyć o jedną pozycję. Ale nie więcej. Pokaż mi tam przynajmniej trzy, które przesunąłbyś o więcej niż jedno miejsce, powiedzmy żeby się nie katować to mowa o 6 i wzwyż.

Zresztą całe te twoje badania opierają się na speedatingu w Usa a pamiętaj że w różnych krajach są różne ideały
  • Odpowiedz
@Mordeusz Ja ci ciągle powtarzam że 7 dla ciebie to może być 4 dla mnie. Każda ocena urody jest czysto subiektywna. A żeby przeprowadzić badania trzeba by było zbadać reprezentatywną grupę osób w rożnym wieku, z różnych środowisk i z każdego kraju świata.
  • Odpowiedz
Ja ci ciągle powtarzam że 7 dla ciebie to może być 4 dla mnie

@Asterling: Ciągle? A gdzie to powiedziałeś po raz pierwszy? Znowu zmieniasz zdanie. Gadaj tu z takim.

A żeby przeprowadzić badania trzeba by było zbadać reprezentatywną grupę osób w rożnym wieku, z różnych środowisk i z każdego kraju
  • Odpowiedz