Wpis z mikrobloga

a na Wykopowym serwerze Urban Terror wciąż tłumy...
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Pomysł na ulepszenie do serwisu!

Opcja w ustawieniach użytkownika dzięki której zamiast pseudonimów będziemy mogli obserwować tylko i wyłącznie swego rodzaju ID użytkowników.

Pozwoli to na zdystansowanie się względem społeczności, a ludziom odbierze nieco z indywidualizmu. Dodatkowo opcja ta mogłaby usuwać awatary i jakiekolwiek informacje z profilu użytkownika - tak żebyśmy nie mogli poznać bez jej wyłączenia w panelu jakichkolwiek danych (prócz numerku) innego wykopowicza.
  • Odpowiedz
Jeśli server ET to tylko etpro i oczywiście najnowszy antycheat SLAC, do tego jakieś 20 slotów (przy większej liczbie straszna sieka) oraz dobre mapki (b4, supply, delivery).
  • Odpowiedz
@MajkiFajki, UT to dopiero pierwsza wykopowa gra, zobaczymy jak potoczą się jej losy. Co do CoD-a to nie wiem czy ona jest darmowa. Może w przyszłości znudzi się UT a wtedy admini zrobią nam niespodziankę i utworzą serwer ET.

@n1ksu, wybór moda, mapek itp zapewne należy do administracji, ale propozycje można im narzucić (tzn. podsunąć pomysł) ;)
  • Odpowiedz
Ja bym raczej wprowadził jakieś osobiste blokady votowania, polegające na tym, że dany gracz, może zacząć głosowanie tylko raz na np. 15 minut. Inna rzecz, że nie mam pojęcia czy jest to technicznie możliwe.
  • Odpowiedz
No, gdybyście jeszcze wyłączyli możliwość głosowania to taki b----l by nie był. Postawić serwer to naprawde nie problem, gorzej z jego zarządzaniem.
  • Odpowiedz
Szkoda że nie ma serwera do Counter Strike'a postawionego, CS kosztuje 13 zł więc nie wiem czy to taki wielki wydatek a popularność myślę że była by duża, osobiście nie lubię dead matchy a to chyba jest DM, chociaż przyznam się że nie sprawdziłem.
  • Odpowiedz
@Brozyn: tutaj jest kilka trybów gry, m. in. Capture The Flag, Free For All, Team Deathmatch, Team Survivor :) (można robić głosowania na zmianę trybu gry)

Każdy ma swoje przyzwyczajenia, ja kiedyś dużo grałem w CS 1.6 i od czasu do czasu włączałem UrT, ale narzekałem jaka to jest tam słaba fizyka gry, głupie bronie itp. Ale tak jak wspomniałem, była to kwestia przyzwyczajeń. W UrT można sobie fajnie poskakać,
  • Odpowiedz
Nom trzeba przyznać ciekawe, ciekawe. Lecz jeśli chcesz sobie po skakać na serwerze zapraszam na serwery typu KZ, BH, nawet na serwerze na którym jest wgrany mod ganiany możesz sobie super po skakać.

Co do serwera Counter-strike 1.6 Być może postaram się coś załatwić.

Lecz nie będzie to duży serwer, oraz prywatny.

Pozdrawiam
  • Odpowiedz
A co jest śmieszne, gdy serwer był oblegany i nie dało się wejść po prostu, bo 32sloty to było za mało (no ale ta gra ma pewne ograniczenia), to praktycznie NIKT nie wlazł na drugi serwer który postawiłem specjalnie dla graczy. Żałosnym użytkownikom nie zależało na wspólnej grze w wykopowym gronie, a na lansie z administracją.
  • Odpowiedz
@sidhellfire: a ja nawet nie wiedziałem, że jest jakiś drugi serwer :P Gierka bardzo fajna, od kilku lat nie zarwałem całej nocy na grę :)

jeśli chodzi o votowanie, nie wyobrażam sobie gry na dużej mapie w 4 osoby, więc być musi.

polecam wypróbować taktykę dymny + gogle, czasem daje niezłe efekty :)
  • Odpowiedz