Aktywne Wpisy
szczszz +1319
Dlaczego niezalogowani nie widzą wpisów na tagu #nieruchomosci
Marakuja +476
Białek @M_B ty k---o j----a, takiej fałszywej persony jak ty to ciężko nie pocisnac. Specjalnie odzyskałem konto, żeby w pustym łbie może coś zaświeciło. Ty k---o z moderacji, która na wojnie by sprzedała swoja matkę, żeby swoje z-----e geny dalej puścić w świat -c--j ci w dupę, banuj.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
Opcja w ustawieniach użytkownika dzięki której zamiast pseudonimów będziemy mogli obserwować tylko i wyłącznie swego rodzaju ID użytkowników.
Pozwoli to na zdystansowanie się względem społeczności, a ludziom odbierze nieco z indywidualizmu. Dodatkowo opcja ta mogłaby usuwać awatary i jakiekolwiek informacje z profilu użytkownika - tak żebyśmy nie mogli poznać bez jej wyłączenia w panelu jakichkolwiek danych (prócz numerku) innego wykopowicza.
@n1ksu, wybór moda, mapek itp zapewne należy do administracji, ale propozycje można im narzucić (tzn. podsunąć pomysł) ;)
1. Usunięcie możliwości głosowania m.in. na zmianę mapy.
Może to zrobić każdy rcon z poziomu konsoli, wystarczy, że wejdzie tu: http://www.urbanterror.info/docs/texts/123/?show=calculator#2.2 zaznaczy odpowiednie boxy (proponuję zostawić tylko nextmap, shuffleTeams i ggameType) i na serwerze w konsoli wpisze:
jak bedą 4 osoby na serwie bedą szukać sie w nieskończoność
Każdy ma swoje przyzwyczajenia, ja kiedyś dużo grałem w CS 1.6 i od czasu do czasu włączałem UrT, ale narzekałem jaka to jest tam słaba fizyka gry, głupie bronie itp. Ale tak jak wspomniałem, była to kwestia przyzwyczajeń. W UrT można sobie fajnie poskakać,
Co do serwera Counter-strike 1.6 Być może postaram się coś załatwić.
Lecz nie będzie to duży serwer, oraz prywatny.
Pozdrawiam
jeśli chodzi o votowanie, nie wyobrażam sobie gry na dużej mapie w 4 osoby, więc być musi.
polecam wypróbować taktykę dymny + gogle, czasem daje niezłe efekty :)