Wpis z mikrobloga

@koral hm.. tak jak pisałam wcześniej mam chwilowe zajawki. wtedy rysuję, dużo portretów zazwyczaj. później art block. nawet do kilku lat. jeśli chodzi o ścieżkę zawodową to jestem na zupełnie innej trasie.
@Yomery w mordę bym strzelił, przywiazal do krzesła i kazał #!$%@? i ćwiczyć
Ja nawet kółka ładnie nie potrafię pociągnąć a ty takie fiki miki #!$%@?

Jeszcze zobaczysz że będą z ciebie ludzie tylko ćwicz

A jeszcze jak się #!$%@? to coś twojego kupię aby ci mina zrzedla że można coś na tym zarobić

A ić i już mnie wkuwilas :)
@Yomery: grubo! tak generalnie to możnalepiej? ja raczej nie mierzę w fotorealne rysowanie ale to jest tak żywe że jestem w szoku, no i troche motywuje że w sumie nic nie stoi na przeszkodzie żebym i ja tak się wyskilował i robil kiedys tam takie cudeńka

z wyobraźni umiesz na podobnym poziomie cos zrobic?
Dla mnie to najniższych lotów hejt.

@koral: Hejt, bo co? Stwierdzenie faktu, że przerysowanie zdjęcia to nie jest umiejętność żeby dostać pracę jako grafik?
Co Ty kołcz Majki jesteś, wszystko co nie jest pochwałą jest hejtem?
@loczyn oj chłopie ale mi teraz #!$%@? porównać mnie to tego śmiecia - ta zniewaga krwi wymaga
Jutro w samo południe wyzywam cie na pojedynek ja mam kolorowe kredki ty ołówek i kto najładniejszy domek narysuje
Przegrany przez tydzień buty pastuje zwycięzcy
oj chłopie ale mi teraz #!$%@? porównać mnie to tego śmiecia - ta zniewaga krwi wymaga

Jutro w samo południe wyzywam cie na pojedynek ja mam kolorowe kredki ty ołówek i kto najładniejszy domek narysuje

Przegrany przez tydzień buty pastuje zwycięzcy

@koral: xD ok!