@filip34: @galeon: @wqrw: @kamil996: @Shirako: #spotifyfamily Witam po 6 miesiącach, czy nadal wszyscy są zainteresowani płatnością za abonament? Jeśli ktoś już nie jest zainteresowany, to niech tu napisze ( ͡°͜ʖ͡°)
@kamil996: Jeśli @galeon i jeszcze jedna osoba od nas (lub inna zaufana dla Was) była zainteresowana, to moglibyśmy to zrobić i mógłbym zarządzać, a w innym przypadku musi zrobić to ktoś inny, bo nie chcę ryzykować straty konta. :/
@jack1142: ja niestety odpadam od paczki Spotify po tym miesiącu i z Netfixa też nie skorzystam ( ͡°ʖ̯͡°) Widzę, że macie nowych chętnych więc dacie radę.
@Shirako: @kamil996: @galeon: @filip34: Powoli chcę zacząć zbierać kasę, więc jeśli wszystko jest ustalone, to wyślę wiadomości do Was. Rozumiem, że @wqrw odchodzi i zamiast niego wchodzi @LaRauxe?
@Shirako: @kamil996: @galeon: @filip34: @LaRauxe: 7.07 najlepiej, bo 12.07 (termin poboru opłaty przez Spotify) jest od razu po weekendzie, więc chcę mieć kasę wcześniej, by upewnić się, że nikt nie zapomniał
@galeon: @Shirako: @LaRauxe: @kamil996: @filip34: Kasę mam już od wszystkich, więc 12.07 przedłużane jest Spotify Family. @LaRauxe, zapewne już koło północy będziesz miał dostęp, a @wqrw go straci. Jakbym przypadkiem zapomniał, to pisz na wykopie prywatną wiadomość.
#spotifyfamily Witam po 6 miesiącach, czy nadal wszyscy są zainteresowani płatnością za abonament? Jeśli ktoś już nie jest zainteresowany, to niech tu napisze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LaRauxe standardowo 30 chyba. Na 6 miesięcy.