Aktywne Wpisy
jaroty +48
Cipeczki z #netia piękny marketing, nie ma co xD
Dla niewtajemniczonych - spaliła się calutka kamienica, nie zostało nic prócz fasady. Ludzie stracili dorobek życia. A te śmieci chcą modem xD
#poznan #patologiazmiasta
Dla niewtajemniczonych - spaliła się calutka kamienica, nie zostało nic prócz fasady. Ludzie stracili dorobek życia. A te śmieci chcą modem xD
#poznan #patologiazmiasta
6aesthetic9 +12
Chyba widziałem kosmituf, anioła albo annunakich. Mieszkam z daleka od miasta, warunki do obserwacji nieba są perfekcyjne, umiem rozróżnić samolot, satelity, iss czy pociąg starlinkowy. Około 22 byłem zamknąc psa, patrze w niebo i widze jakis świetlisty obiekt podobny do satelity, leci od strony południowego zachodu jednostajną prędkością i nagle zaczyna zwalniać i przyśpieszać manewrując na boki jakby leciał slalomem. Doleciał do połowy nieba i z nikąd pojawiło się kolejne światło ale
Kiedyś byłem fanatykiem "Bravo Sportu", miałem prawie każdy numer, czytałem zmyślone wywiady (chyba większość taka była) i artykuły od deski do deski. Gdy Piotr Żyła zaczął kilka lat temu jakoś lepiej skakać, to skojarzyło mi się, że gdzieś kiedyś przewinęło mi się jego nazwisko. Na strychu zachowała mi się jeszcze kolekcja, zacząłem ją przeglądać w poszukiwaniu Żyły. Trochę się naszukałem i naczytałem różnych rzeczy, zanim trafiłem na zgubę. Mocna nostalgia. Od razu zrobiłem skan i wysłałem mu na Facebooku. Piotrek powiedział, że dobre i podziękował za podrzucenie. Teraz pomyślałem, że i Wam podeślę i sobie zerkniecie.
Numer 2 (w roku), 23 stycznia - 5 lutego 2002.
Trochę #gimbynieznajo.
@bh933901: może chodziło im o połączenie imperzy, a nie samego konkursu? skakali by przed / po facetach i mieli swoją klasyfikacje.
@Maciej_polit Dużo prób? Konkursy przez wysłanie kartki czy jakiś SMS?
@Pidzej94: Ech, ten upadek sportowy jest chyba najbardziej przykry ze wszystkich wspominanych w artykule dzieciaków. W przeciwieństwie do reszty ww., zapowiadał się na naprawdę niezłego grajka. Był mistrzem świata dzieci w Ga-Pa w skokach i wicemistrzem w kombinacji norweskiej, osiągał rezultaty, które sugerowały naprawdę spory talent. Budowa ciała po okresie dojrzewania okazała się jednak chyba nazbyt masywna, dlatego przeniósł się do dwuboju. Tam jako junior pokazywał się z
Za poświęcony czas na poszukiwania -
Szanuję!