Wpis z mikrobloga

Jeśli kogoś denerwuje tego typu spam może zaobserwować #cupdeals staram się tam przerzucać wszystkie sensowne oferty z tagu cebuladeals,
Jest to tag autorski więc ludzie pokroju @Lordon: nie mogą tam spamować.

ps. tag cebuladeals służy do wrzucania okazyjnych ofert a nie pytania o nie
ps2. ten kod o którym mówi op jest na 25% a nie złotych
  • Odpowiedz
  • 0
@cup12552: nie spamuje na cupdeals ale spoko ( ) wiele razy widziałem jak pytali czy ktoś widział już w biedrze np te kamerki nowe czy coś i był tam ten tag. Zadawało mi się ze na 25zl ;p
  • Odpowiedz
@Lordon: ale spamujesz #cebuladeals i dlatego powstał #cupdeals bo pod tym pierwszym jest tyle spamu że nie da się go używać. Na 30-50 powiadomień do pytania o kamerkę albo kupon są 1-2 oferty. Myślisz że 6 tysięcy osób dodało ten tag do obserwowanych żeby dostawać powiadomienie że ktoś szuka kuponu na pyszne albo pyta jaki wideorejestrator najlepiej kupić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lordon: no Twój pierwszy ale wejdź sobie w ten tag i zobacz ile jest osób takich jak Ty, piszący na temat tagu to może 5% a pozostałe 95% myśli sobie: "mam pytanie to zawołam 6 tysięcy osób, wtedy na pewno dostanę szybciej odpowiedż a przecież mój czas jest cenniejszy niż 6 tysięcy userów więc mogę ich zawołać na darmo, może ktokolwiek odpowie" w efekcie #cebuladeals nie da się
  • Odpowiedz