Aktywne Wpisy

Soothsayer +180
Z okazji moich urodzin życzę wam wszystkim sukcesów (ale mniejszych niż moje)

onionhero +113
Byłem wczoraj na festiwalu pierogów, czy coś w ten deseń na Podkarpaciu.
Przy okazji odbywały się zawody w jedzeniu pierogów na czas, myślę sobie - podejdę bliżej, zobaczę ile ktoś wpier@#%.
Tymczasem zonk, koleś zakrztusił się pierogiem i upadł na ziemię, było blisko do powtórzenia scenariusza niedoszłego inwestora Wisły Kraków. Szybko podbiegli strażacy z OSP i robili czyn Heimlicha jakieś 40 sekund, podbiegł też mój różowy z uwagi na to czym się zajmuje.
Na
Przy okazji odbywały się zawody w jedzeniu pierogów na czas, myślę sobie - podejdę bliżej, zobaczę ile ktoś wpier@#%.
Tymczasem zonk, koleś zakrztusił się pierogiem i upadł na ziemię, było blisko do powtórzenia scenariusza niedoszłego inwestora Wisły Kraków. Szybko podbiegli strażacy z OSP i robili czyn Heimlicha jakieś 40 sekund, podbiegł też mój różowy z uwagi na to czym się zajmuje.
Na
źródło: IMG_8423
Pobierz

Chcę kupić telefon i chciałbym sprawdzić, czym mnie taniej wyjdzie.
#pytanie #aliexpress #banggood
@GrabkaMan: porównaj sobie TOiP z kursem Paypala
Kartę wirtualną mam i jest ona podpięta pod konto PP.
Akurat kwota końcowa PP jest pokazywana przy płatności.
Nie mam takiej możliwości jak płacę przez kartę.
Czy korzystając z tego kursu mogę powiedzieć, że policzą mnie 4.5PLN za każdego euraska?
@GrabkaMan: to normalne
sprawdź TOiP
Korzystam sobie z wyżej podanego kursu. Do wyniku dodaję 40 czy 5 PLN patrząc na tę tabelę.
Skąd mam wiedzieć czy to 5 czy 40? :(
Płacę przez stronę, która nie podaje czy to jest przelew europejski czy też nie..