Aktywne Wpisy
analboss +199
#nieruchomosci #warszawa #przemysleniazdupy
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
fhgd +830
Faza pucharowa – Mecz 83
Tag do obserwacji: #mirkoserial | Wyniki fazy pucharowej: KLIK
WAŻNE! Prócz głosowania proszę także o plusowanie ankiet, gdyż samymi głosami nie da się już najwyraźniej wejść w gorące, a jest to konieczne żeby w zabawie wzięła jak największa liczba osób. Dziękuję :)
Zasady: W ankietach głosujemy na najlepsze naszym zdaniem seriale. Wedle życzenia Mirków i Mirabelek, tym razem ocenimy seriale aktorskie powstałe w latach 2000-2016! Do kolejnej rundy przechodzi serial z większą liczbą głosów. Seriale zostały rozlosowane po wcześniejszym podzieleniu na koszyki zgodne z ich popularnością w fazie grupowej oraz oceną na Filmwebie, nie dojdzie więc do sytuacji, w której już na samym początku spotkają się najlepsze seriale. Głosowania trwają do momentu zapisania wyników, ale nie krócej niż 24 godziny.
Proszę o głosy, plusy i obserwowanie tagu.
Miłej zabawy :)
#glupiewykopowezabawy #ankieta
#blackmirror #thementalist
WYBIERZ LEPSZY SERIAL
Chciałem obejrzeć 1 odcinek i... nad ranem stwierdziłem, że obejrzałem całą serię :D
Komentarz usunięty przez autora