Aktywne Wpisy
Wrrronika +18
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +23
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Czy 1mln zł majątku (połowa gotówka, połowa nieruchomości) wypacowanego z żoną w wieku 30 lat to dobry wynik?
#biznes #pieniadze #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
bieda, pewnie od 18 roku zycia ciezka praca i jedzenie czokoszoków
@AnonimoweMirkoWyznania: żona ma 30 lat, a Ty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1) tak, to dobry wynik
2) czemu się pytasz o takie rzeczy
Jak ta jedna bańka to całkiem dobrze zabezpieczy waszą przyszłość. Pamiętaj tylko, że kumulowanie kapitału bez celu (masz 500 k w gotówce) jest bezsensowne. Zbierasz na coś konkretnego?
Pieniądze ani lokata nie przechowuje dobrze wartości.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Historycznie możesz sam sobie prześledzić i na tej podstawie dokonać wyboru.
Ja zawsze uważałem, że do przechowywania wartości oraz przychodów pasywnych dobrze nadają się nieruchomości (mieszkania i ziemia).
Z taką kasą można też kupić lokal przeznaczony na usługi w dobrym punkcie na wynajem (choć
Zaakceptował: xadereq
@inspektor_erektor: chodzi mi po głowie pomysł poradnika czy bloga, vloga i chciałem wiedzieć czy byłoby jakieś zainteresowanie ;-)
@szcz33pan: oczywiście kredyty odliczone, inaczej nie miało by to sensu.
W tym roku planujemy duża inwestycje i potrzebuje mieć trochę wolnej kasy (aktualnie to nie do końca gotowka, raczej akcje czy krótkoterminowe lokaty)
@WilkZWallStreet:
@AnonimoweMirkoWyznania: na pewno będzie. Ale ta nisza jest powoli wypełniana m. in. przez http://jakoszczedzacpieniadze.pl/ czyli pana Szafrańskiego a także kilku innych. Jednak miejsca jeszcze trochę starczy. Brakuje mi głównie ciekawego opisu finansów dla "raczkującej" klasy średniej a posiadanie majątku 1 mln to dla mnie typowa klasa średnia, która w bólach w Polsce dopiero