@wojtek_bez_portek: To jest tak absurdalne przyrównanie, że aż nie mam o co zaczepić, ani jak wejść w dyskusję. Przykro mi, że sądzisz, iż jakakolwiek próba zatrzymania tej spirali nienawiści jest bezcelowa. To, że ktoś sobie drwi, "żartuje", z czegoś równie nieodpowiedniego, w równie bydlacki sposób, ma być powodem by zaprzestać jakichkolwiek starań w powstrzymaniu tego zjawiska? Zaszliśmy już tak daleko, że nie ma powrotu? Łamanie kolejnych granic, barier, mamy tłumaczyć
@CimBor: ale to nie było o nakręcaniu spirali nienawiści tylko o śmieszkach z martwego Daniela. Śmianie się ze zmarłych to trochę jak śmianie się z czarnuchów. Wiadomo, że to nieładnie, ale żeby się tak teatralnie spinać o to?
#elk #kebab
@piotrr_ ale dostaną hejt
Przykro mi, że sądzisz, iż jakakolwiek próba zatrzymania tej spirali nienawiści jest bezcelowa. To, że ktoś sobie drwi, "żartuje", z czegoś równie nieodpowiedniego, w równie bydlacki sposób, ma być powodem by zaprzestać jakichkolwiek starań w powstrzymaniu tego zjawiska? Zaszliśmy już tak daleko, że nie ma powrotu? Łamanie kolejnych granic, barier, mamy tłumaczyć
Powinni zgłosić się do Jaglaka, aby ten autora odszukal i skierowal na 400 godzin robienia kebsa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)