Aktywne Wpisy
presburger +2

rozdartapyta +6
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
źródło: 50226168_1189498267883270_3884378472725872640_o
Pobierz

TL;DR
Mirki pamiętajcie, zawsze jak sprzedajecie coś na allegro to sprawdzajcie czy macie kasę na koncie payU przez allegro i dopiero wtedy wysyłacie swoje itemki do sprzedającego. Ktoś mnie #!$%@?ł dzisiaj na 50k, głównie z mojej głupoty. Wystawiłem wieczorem 50k na allegro, rano po 7 ktoś kupił 32 sztuki, dostałem tradycyjnie 3 maile (sprzedano, wybrano sposób, otrzymałeś płatność payU), więc wysłałem klucze i poszedłem spać dalej. Jakieś 20 minut potem inny koleś (zapewne ten sam z innego maila) kupił pozostałe 18. Wszystko tak samo jak za 1 razem, więc wysłałem. Wbiłem właśnie na allegro i chciałem wypłacić hajs. I co? do wypłaty 0 zł. sprawdziłem maile, pierwsze 2 są legitne, 3 to podróbka wygląda idealnie tak samo, jednak nie ma certyfikatu. Gdybym sprawdził najpierw na allegro czy napewno mam hajs na payU to nie byłoby problemu, jednak 1-szy raz coś takiego mi się zdarzyło no i poszło. Mój błąd. Jakieś szanse na wywalczenie czegokolwiek od allegro?
Pamiętajcie zawsze sprawdzajcie stan konta payU na allegro, przed wysyłaniem czegokolwiek.
przeciez gosc bedzie musial zaplacic naprawde, wiec w czym problem?
jezeli cie oszukal to grozi mu za to szturm, a to wszystko za 350 zl...
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DunkLord: jakie allegro? Idziesz z tym na policję.
Komentarz usunięty przez autora
@only:
Komentarz usunięty przez autora
mimo wszystko sprobuj sie kontaktowac przez te fejkowe numery czy tez fejkowe meile
po przekroczeniu terminu zaplaty niezwlocznie udaj sie na komende i zglos popelnienie przestepstwa (oszustwa)
wydaje mi sie, ze allegro ci nie pomoze, bo nie ma chyba czegos takiego jak 'program ochrony SPRZEDAJACYCH', ale dla pewnosci napisz do nich, wtedy bedziesz mial pewnosc
ewentualnie mozesz pobawic