Aktywne Wpisy

yawa +168
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
źródło: bn
Pobierz
sonklabart +10
#zwiazki #randkujzwykopem
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci

https://m.facebook.com/events/207561636375644?ref=bookmarks¬if_t=event_mall_reply
źródło: comment_6NnYxqcOYhkxKDbCVdmiQ6GCDCxGRfFU.jpg
Pobierzedit: a tak w ogóle, to jakim trzeba być ciężkim bezmózgiem żeby się własnym imieniem i nazwiskiem pod czymś takim podpisywać.... ten typ ma dwie szare komórki, z czego jedna upośledzona a druga śpi? nie ogarniam....