Aktywne Wpisy

WielkiNos +297
3 facetów jechało po zmroku przez wieś Błonie niedaleko Warszawy. Wjechali w znajdująca się na pasach 22 letnią kobietę w ciąży. Uciekli nie udzielając jej pomocy. Auto ukryli w garażu. Kobieta i dziecko zmarli w szpitalu.
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to
źródło: temp_file3201375835518425301
Pobierz
wez_idz_sobie +212
Dajcie to w gorące, żeby społeczeństwo wiedziało
Jestem pracownikiem marketu z sprzętem rtv i agd.
Dziś black friday - nic nie potaniało, połowa produktów ciutke podrożała
Wszystkie ręcę na pokład, krzyczy kierownik - a ja wiem, że odwiedzą nas 3 grupy klientów
Dziadki
Jestem pracownikiem marketu z sprzętem rtv i agd.
Dziś black friday - nic nie potaniało, połowa produktów ciutke podrożała
Wszystkie ręcę na pokład, krzyczy kierownik - a ja wiem, że odwiedzą nas 3 grupy klientów
Dziadki

![Typowa polska wieś w 1979/81 roku [HD/AI upscaled]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bb60a67ef139a10b84be0502511cc7cf6c9a9163790fd98f9d8735d23dbe2885,q80.jpg)

#xiaomi #android #smartfon
źródło: comment_nhBkFDCK1qGfxnWpzfA2ppD3lzy4Z07K.jpg
Pobierzibuygou i będzie global. Trochę taniej i samemu trzeba ogarnąć jeśli jest potrzeba skomplikowane to nie jest.
To jest prawilny soft.
@ZwirekBentonitowy:
Nie bierz telefonów co miały niedawno premierę albo są przeznaczone tylko na rynek chiński vide redmi 4a.
@Lord_Jim: T_T ludzie tu juz takie rzeczy pisza ze chyba p-------e #emoquit jak @Andczej (✌ ゚ ∀ ゚)☞
MIUI 8 Global Public Beta Supported Devices
Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2 Prime, Mi 3, Mi 4, Redmi Note 3 Qualcomm, Redmi Note 3 Special Edition, Redmi Note 4 MTK, Mi 4i, Redmi Note 2, Redmi Note 4G, Redmi Note Prime, Mi Max 32GB, Mi 2/2S, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi Note, Redmi 3/Prime, Redmi 3S/Prime
Masz tutaj Redmi 4a, znawco?
Poza tym demonizujecie xioami.eu i reste romow, jakby to byl rocket science odblokowac BL i wgrac chociazby miuipolska.
To jest taka sama skala trudnosci, jak instalacja win95 z dyskietek, 15latek ktory ma google translatora i cos wiecej miedzy uszami niz powietrze i sznurek to zrobi.
I
@PurpleHaze: Nie jest i mówię to jako zaawansowany użytkownik Xiaomi.
Taka jak RN3 Pro wersja Kate, która była przeznaczona na rynek tajwański, a usilnie nazywana jest wersją International? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli telefon ma tylko język chiński i angielski to powiedz na jaki rynek jest przeznaczony?
To że możesz go kupić w sklepach