Aktywne Wpisy
#a1 #motoryzacja #wypadek #polskiedrogi #uk #samochody
Wiem że pod tym postem zesrają sie mariuszki dla których 20 letna wypierdziana beemka/audi jest całym życiem ale musze spytać. Tak właściwie to po co komu w Polsce auto które może jechać powyżej 140 km/h? Po co komu auto które robi setke w 4 sekundy? Pytam bo trudno mi to pojąć jak nikt nie ma problemu ze sprzedażą pocisku na kołach i nie trzeba na to
Wiem że pod tym postem zesrają sie mariuszki dla których 20 letna wypierdziana beemka/audi jest całym życiem ale musze spytać. Tak właściwie to po co komu w Polsce auto które może jechać powyżej 140 km/h? Po co komu auto które robi setke w 4 sekundy? Pytam bo trudno mi to pojąć jak nikt nie ma problemu ze sprzedażą pocisku na kołach i nie trzeba na to
Stopy_Mariusza +282
Typowa 16 letnia ofiara Child Groomingu, która przeżywa koszmar.
Czysta, niewinna, absolutnie nie nimfetka. Wyzywający wygląd, tatuaże i kolczyki w sutkach to przecież nic takiego u dziecka.
Gargamel to typowy dzban, hipokryta i zborderowany koleś z mentalnością przeintelektualizowanego wiecznego nastolatka, któremu wydaje się, że jest najmądrzejszy. Nie ma co go bronić, bo dostał to na co zasługiwał.
Natomiast absolutnie nie dawajmy przyzwolenia i akceptacji na to co się #!$%@? wokół tej jego
Czysta, niewinna, absolutnie nie nimfetka. Wyzywający wygląd, tatuaże i kolczyki w sutkach to przecież nic takiego u dziecka.
Gargamel to typowy dzban, hipokryta i zborderowany koleś z mentalnością przeintelektualizowanego wiecznego nastolatka, któremu wydaje się, że jest najmądrzejszy. Nie ma co go bronić, bo dostał to na co zasługiwał.
Natomiast absolutnie nie dawajmy przyzwolenia i akceptacji na to co się #!$%@? wokół tej jego
#csgo
@HDMI: może być tak, że bana w ogóle nie dostaną
Nie wiem czy to coś daje ale gdybyście mogli pozgłaszać ich przez profil na Steam to byłbym wdzięczny.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198343122397/
http://steamcommunity.com/id/yejq_/
Valve samo zablokowało możliwość banowania takich osób więc im najwyraźniej taka sytuacja pasuje.
Póki grają mecz/dwa na 24h to bana nie dostaną.
@epll:
1. Tak jest po prostu, źródła nie mam ale jest to potwierdzone info i każdy Ci to samo powie. Gdyby było inaczej to takie haxy dostawałyby już dawno ow.
2. Poczytaj o reportbotach i o ilości banów które wtedy leciały. Dodatkowo wtedy praktycznie całkowicie obvius haxy wyginęły. Gdy tylko valve z dumą ogłosiło załatanie tego buga który umożliwiał reportowanie haxów do ow nawet gdy grali tylko jeden mecz na 24h