Wpis z mikrobloga

@uppss: Nie robiłem badań ale używam zawsze najnowszych Delli i maja 10-kę od dobrego pół roku, zarówno na stacjach jak i na lapkach. Mówię z obserwacji w spółce akcyjnej, wymiana kompów co trzy lata na nowe. 7 tylko na życzenie.
@Rupertciak: Co chcesz widzieć? Mogę zrobić w świetle jak potrzebujesz :). O mnie za mnie, możecie siedzieć na XP nadal, nie mówię że nikt nie używa 7. My mamy no nie wiem ale powiedzmy mamy ~400 lapków della i drugie tyle stacjonarek. Nowe maja 10-kę. Mitem są dziury (po pierwszej dużej łacie oczywiście ok. pół roku po wyjściu) w nowych systemach, zazwyczaj jest to nieudolność/niechęć IT do zmian, także pozdrów chłopaków
@soosh071: Ale czemu facet mam "pozdrawiać chłopaków"? Komentuje to co tu umieszczasz. Pracuje w firmie, która w PL ma 2000 pracowników, używamy komputerów lenovo. Systemy informatyczne i programy dostosowane pod Win 7 i konkretne wersje komponentów systemu. Jestem analitykiem finansowym, a nie wdrozeniowcem. Windows 10 był dla mnie tak zajebisty, ze po roku używania i masie frustracji (Dell XPS 13) przeszedłem na Maca. I to tyle w temacie spustów nad tym