bądź Czechosłowackim rzeźbiarzem nazywaj się Otakar Švec ogólnie rzeźb rzeźby hehe są lata 50. trzeba zbudować pomnik Stalinowi w Pradze bo Stalin wystaw swój projekt ogólnie zrobiony w 5 minut na #!$%@? wygraj konkurs (WTF lvl. >9000) zaczynasz budować pomnik ale czujesz że coś tu nie gra oglądasz plany - wszystko gra zapraszasz innych rzeźbiarzy - wszystko gra zapraszasz architektów - wszystko spoko zapraszasz inżynierów - wsio gitez pytasz robotników - "nie widzimy problemów panie kierowniku hehe" ale cały czas czujesz że coś tu kurva nie gra nadchodzi kres budowy jutro uroczyste otwarcie ( ͡°͜ʖ͡°) wracasz taksówką do domu aby się wyspać przejeżdżacie kolo pomnika "Panie kierowco mam pytanie nie widzicie aby jakichś mankamentów tego pomnika" "Paaaanie kierowniku szczerozłoty co mam nie widzieć jak widać od razu że jak się patrzy od dołu nie od góry, jak projektant na makietę to wygląda jakby ta robotnica krasnoarmiejcca za rozporek łapała aby go do burdelu zaciągnąć jutro jak to spostrzegą na otwarciu to głowy poleco" Twoje życie nie ma sensu wracasz do domu wieszasz się w kuchni siedem lat później Chruszczow wysadza pomnik w powietrze 2 robotników ginie w trakcie nie głosujcie na socjalistów na Korwina-Mikke zresztą też nie.
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
Najgorsze w znalezieniu nowej pracy jest moment kiedy już po 2 dniach wiesz że to był błąd. A jeszcze gorsze jest to że musisz w niej trochę pobyć bo przecież pieniądze z nieba nie lecą. #pracbaza
bądź Czechosłowackim rzeźbiarzem
nazywaj się Otakar Švec
ogólnie rzeźb rzeźby hehe
są lata 50.
trzeba zbudować pomnik Stalinowi w Pradze bo Stalin
wystaw swój projekt ogólnie zrobiony w 5 minut na #!$%@?
wygraj konkurs (WTF lvl. >9000)
zaczynasz budować pomnik
ale czujesz że coś tu nie gra
oglądasz plany - wszystko gra
zapraszasz innych rzeźbiarzy - wszystko gra
zapraszasz architektów - wszystko spoko
zapraszasz inżynierów - wsio gitez
pytasz robotników - "nie widzimy problemów panie kierowniku hehe"
ale cały czas czujesz że coś tu kurva nie gra
nadchodzi kres budowy
jutro uroczyste otwarcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wracasz taksówką do domu aby się wyspać