Aktywne Wpisy
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
sameowoce +2
Co przestaniecie robić jak tylko stajecie się bardzo bogaci?
Ja: gotować. Jem głównie na mieście w lodowce są tylko jajka mleko i francuski szampan.
Ja: gotować. Jem głównie na mieście w lodowce są tylko jajka mleko i francuski szampan.
Witam,
nazywam się Kamil i właśnie ukończyłem #festive500. Zakładałem sobie, że skończę wyzwanie w 5 dni, ale dziś, czwartego dnia podczas rundki (125km) z obliczeń wychodziło, że zabraknie 25km więc wpadłem do sklepu po batona i dokręciłem. Ładniej wygląda 500km w cztery dni niż w pięć :)
Statystyki:
Dystans: 155 km
Czas: ◷06:15:03
Średnie tempo: 2:25 min/km
Średnia prędkość: 24,80 km/h
Kalorie: 6204 kcal
Średni puls: ❤148.6bpm
Maksymalny puls: ❤186bpm
W tym tygodniu to już 546km!
#rowerowyrownik #ruszmirko #100km
@poratujPan: Brawo kolego, brawo. Ładny wynik.
@poratujPan: Ale w rankingu na Stravie to cię kolego nie widzę.
@poratujPan: Heh, to męskie ego!;)
@poratujPan: Ok, znalazłem. Gratulacje ;)
@Mortal84: Szpiegus.
@metaxy: Wiadomo. Chciałem jeszcze dać kudoski, ale profil na requesta.
@wspodnicynamtb: Miej litość, bo jeszcze po takiej traumie nigdy na rower nie spojrzy;)
Na pewno @poratujPan nie będzie się mazał w razie czego;)
@poratujPan jesteś na to gotów?:)
@wspodnicynamtb: nie będę się mazał, przegrywać też trzeba umieć :)
@poratujPan: I jedno "a" w imieniu;) Tym bardziej będę uważać;)