Aktywne Wpisy
rales +341
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
WRZESIEŃ 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 35,8% - 197 mandatów (⬆ 0,8%)
2. Koalicja Obywatelska - 28,4% - 151 mandatów (⬇ 1%)
3. Konfederacja - 9,7% - 40 mandatów (⬇ 0,5%)
4. Trzecia Droga - 9% - 33 mandaty (⬇ 0,5%)
5. Lewica - 8,7% - 38 mandatów (⬆ 0,5%)
WRZESIEŃ 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 35,8% - 197 mandatów (⬆ 0,8%)
2. Koalicja Obywatelska - 28,4% - 151 mandatów (⬇ 1%)
3. Konfederacja - 9,7% - 40 mandatów (⬇ 0,5%)
4. Trzecia Droga - 9% - 33 mandaty (⬇ 0,5%)
5. Lewica - 8,7% - 38 mandatów (⬆ 0,5%)
Na które ugrupowanie zagłosujesz?
- Prawo i Sprawiedliwość 5.0% (195)
- Koalicja Obywatelska 48.5% (1872)
- Konfederacja 16.4% (632)
- Trzecia Droga 17.0% (656)
- Lewica 4.2% (164)
- Jeszcze nie wiem 6.3% (244)
- Nie idę na wybory 2.6% (100)
larine +125
Ostatnie afery związane z #polskiyoutube, zwłaszcza ta najobrzydliwsza dot. przestępstw, jakich dopuszczał się #stuu (choć z tego co mówił #wardega wynika, że razem z nim byli też inni youtuberzy), pokazują, że poziom większości użytkowników tego portalu to dno. Najbardziej plusowane komentarze skupiają się na obwinianiu 13-letnich dzieci o to, że poszły spotkać się ze swoim idolem. Jak można nie widzieć w tym nic złego, że dorosły mężczyzna wykorzystuje swoją pozycję do
Wczoraj wrzuciłem wam swoją pierwszą gierkę w C++, ale nie chcieliście pobierać ze względu na źródło - mój błąd, wybaczcie.
Teraz wrzucam na stronkę poleconą przez Mirka, więc mam nadzieję że nie będziecie się już mieli czego bać ʕ•ᴥ•ʔ
Żeby było jasne napisze jeszcze raz, jest to moja pierwsza gra, w pierwszym uczonym się języku (trzeci miesiąc nauki) więc możecie napotkać bugi podczas gry. Próbowałem naprawiać, ale w miejsce jednego pojawiały się dwa nowe, a nie zamierzam (raczej!) rozwijać tej gry, dlatego też zrobiłem wszystko co na ten moment mogłem by była ona jak najbardziej grywalna :)
Wrzucam ją Wam, bo chce poznać Wasze zdanie na jej temat. Grafiki i muzyka to oczywiście moje dzieło co można poznać po prostocie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Siedziałem nad tą grą 30/40h i stworzona została "na cześć" mojego znajomego który ma lepkie ręce xD
Waszym zadaniem będzie plądrowanie asortymentu ze sklepu Żadka i przynoszeniu go do swojego kompana - wtedy zaliczane są punkty. Jeżeli na kradzieży złapie nas klient, skończy się czas bądź ukradniemy za dużo na jeden raz - kończy się partia i wyświetla wynik. Grę można zakończyć tylko poprzez skuchę. Tutaj pobierzecie gierke itch.io.
Jeśli znajdziecie czas, pobierzcie i podzielcie się wrażeniami - pozytywnymi ( jeżeli będą xD ) jak i negatywnymi :)
Zostawie Wam screena na pokuse xD
Z góry dzięki za opinie :)
tl:dr
#programowanie #gamedev
No to byloby na tyle;p
Blad wywala az do zresetowania systemu