Aktywne Wpisy
sergio91 +393
Dzisiaj w nocy różowa nie mogła zasnąć i się wierciła, obudziła mnie i powiedziała, że ma mi ochotę obciągnąć xd zrobiła to i poszła spac
#seks
#seks
Poniedziałek rano. Niechaj energii na resztę tygodnia doda wam widok sensualnej Anki ocierającej się o Alvaro 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
Poziom mojego #!$%@? przeszedł moje wszelkie oczekiwania.
Ile razy można tłumaczyć. że jestem ateistą i wszelkie święta czy prezenty mnie nie interesują?
Normalnie jak krew w piach. Czasem mam wrażenie, że rozmawiam z upośledzonymi ludźmi którzy nie rozumieją znaczenia prostych słów.
Niech sobie te prezenty wsadzą, albo dadzą komuś kto tego potrzebuje. Jakbym miał taką potrzebę to bym sobie sam kupił.
Szkoda "strzempić" ryja Mireczki.
Za rok mam nadzieję #!$%@?ć z tego domu lub chociaż sobie jebnąć w łeb z premedytacją w święta, żeby im je #!$%@?ć( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
To żadna religia, zwyczajna tradycja, tak samo jak chrzest i ślub kościelny. Takie czasy
@AnonimoweMirkoWyznania: Mieszkasz w domu ojca do akceptujesz jego zasady. Ma ochotę dać domownikom prezenty to to robi. Jakiś młody gniewny z gimbazy, albo słaby bait.
Komentarz usunięty przez autora
ps. wiara a religia a tradycja a prezenty to wszystko są jednak różne rzeczy.
Skoro tak Ci wadzą święta to idź w ten dzień do pracy/szkoły.