@blondeblossom: nie rozumiem po co skupiasz się na dopicowaniu do końca niektórych elementów bez wcześniejszego rozplanowania plam kolorów na całym szkicu a tak poza tym to takie standardowe #randomanimeshit - dlaczego ja tego jeszcze nie mam na czarnen liście tak w ogóle( ͡°͜ʖ͡°)
@LordOfTheBananas: @Rski: Ja nie wstawiam nic z chińskich bajek poza swoimi autorskimi rysunkami - więc ląduje tylko pod tym tagiem. Sama mam większość poblokowanych bo mirko to nie miejsce od spamu takimi rzeczami. Więc się nie burzcie skoro jest otagowane ( ͡°ʖ̯͡°) Kazali wrzucać pod tym bo nie chcą oglądać to wrzucam pod tym.
@escobar: Nie wiem czy wiesz ale możesz dodawać tagi na czarna listę bez informowania mnie o tym. Ale niezmiernie mi miło, że chcesz się dzielić tym co robisz właśnie ze mną ( ͡°͜ʖ͡°)
@Shinoa: Dlatego mam od bardzo dawna na czarnej. Jakikolwiek spam jest beznadziejny i męczący. Mirko jest od głupot, polityki i cycków a nie od wstawiania setek obrazków na zasadzie "wszystko co mam w folderze". Nawet stulejki od autorskich tagów nsfw nie wrzucają zdjęć z taką częstotliwością ;/
#rysujzwykopem #tworczoscwlasna
No i #animeart żeby się przeciwnicy chińskich bajek nie burzyli.
@blondeblossom: Więcej sobie tych z-------h tagów powymyślajcie, bo kilkanaście tagów z chińskimi bajkami które mam na czarnej to k---a za mało.
a tak poza tym to takie standardowe #randomanimeshit - dlaczego ja tego jeszcze nie mam na czarnen liście tak w ogóle( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wrzuć jak skończysz, wygląda fajnie.
Sama mam większość poblokowanych bo mirko to nie miejsce od spamu takimi rzeczami. Więc się nie burzcie skoro jest otagowane ( ͡° ʖ̯ ͡°) Kazali wrzucać pod tym bo nie chcą oglądać to wrzucam pod tym.
@oswaldlazar: Są tam rozplanowane plamy cieni
No pewnie gdzieś wrzucę skończony :)
@Lamaa: dziękuję :)