Wpis z mikrobloga

• 128
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Komentujacy tutaj maja 15 lat albo sa kretynami. Jakie zagrozenie stwarza drobna kobieta ? Zadne, wiec powinien gosc trzymac garde aby nie zostac poszarpanym od paznokci i ja odciagac. A za to co zrobil powinien zostac ukarany. Ona dostala epilepsji, mogla dostac wstrzasnienia lub wstrzasu mozgu. Gosc ktory to zrobil jest kompletnym bezmozgiem ktory o antycypacji i ciagu przyczynowo-skutkowym nie slyszal.
  • Odpowiedz
@Fichtner: Jaki z Ciebie rak serio... #!$%@? jeszcze tekst niech trzyma gardę ( ͡ ͜ʖ ͡)a ona kopnięciem w krocze pozbawi go płodności:) Co Ci zrobi drobna kobietka? co Ci zrobi drobny facet? A co Ci zrobi gruba kobieta ? Nie ważne co zrobi, ważne co chce zrobić atakując.
  • Odpowiedz
@Caddox: #!$%@? sie w łeb, bo od tej poprawności politycznej i feminizmu to juz Ci na banie padło. Zaatakowała go, bronił sie. Skoro atakuje, to niech sie liczy z tym, ze dostanie #!$%@?. Proste. I tu nie ma żadnego tłumaczenia, ze on jej cos mógł zrobić. To ONA zaatakowała, w dodatku na jego terenie. Równouprawnienie w pigułce.
  • Odpowiedz
było celowe rozbicie głowy dziewczyny o beton

@Caddox: No faktycznie rozbicie, szkoda tylko że widać dokładnie rękę faceta osłaniającą jej głowę w trakcie upadku.

@Fichtner: czytając twoje posty ma mirko ma się wrażenie że jesteś jakimś stulejarzem-piwniczakiem który myśli że jak będzie posłuszny kobietom to w końcu któraś mu da ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Fichtner: Myślę, że słusznie, jemu się nic nie stało, chociaż dziewczyny trochę szkoda bo niefortunnie upadła, ale atakując go mogła się z Tym liczyć. Ja nawet trenując długie lata sporty walki bałbym się o swoje zdrowie atakując 2x silniejszego przeciwnika.
  • Odpowiedz
celowe rozbicie głowy dziewczyny

@Caddox: I tak nie poruchasz, więc po co białorycerzysz i naginasz rzeczywistość.
Celowe to byłoby jakby jej sprzedał lepe na ryj, a nie unieszkodliwienie.
To, że przy okazji uderzyła głową o beton z pewnością nie było celowe, aż takim debilem ten chłopak nie jest, bo jakby miał na celu wyrządzenie jej większej krzywdy to:
- użyłby od
  • Odpowiedz
@Caddox: > wg polskiego prawa w obronie własnej można wykorzystać tylko środki NIEZBĘDNE do odparcia ataku

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo przez takich jak ty krąży później tyle mitów o ryzyku stosowania obrony koniecznej w tym kraju. Doczytaj trochę i wtedy wróć.
  • Odpowiedz
@Fichtner: LEL.

Startujesz do mnie z pięściami, pazurami, nożem, pałką - licz się z tym, że będę się bronił, a jeżeli sytuacja będzie wymagać, to postąpię jak na filmie albo złamię nogę/rękę cokolwiek - byle wyeliminować zagrożenie.
  • Odpowiedz