Wpis z mikrobloga

Żal czytać tę wypociny. Umysły zacietrzewione hasłami populistów, niezdolne do logicznego myślenia, oczerniają polskiego pracownika, który na godny byt rodziny harował pewnie po 4 tygodnie w trasie, a jakieś barany, chowane jak brojlery przez rodziców mają czelność śmiać się z tej tragedii i trzymać kciuki, że zamachu dokonał Polak. #!$%@?ło się totalnie.

Ja wiedziałem, że mordy inteligencji w okresie zaborów były przeprowadzone na szeroką skalę, ale nie sądziłem, że skutki będą tak opłakane. Polak Polaka opluje i cieszy się z jego nieszczęścia....#!$%@?, gdzie ja żyję?

I smutne jest to, że Ci ludzie gardzący rodakami to skończeni analfabeci, bez wiedzy o historii, bez wartości, jedynie mamona mami ich rządzę, najlepiej spływająca za siedzenie w fotelu. To raczej nie przypadek, że większość wypowiedzi na pytanie "dlaczego Pani/Pan strajkuje" sprowadza się do krótkich zwrotów "bo mi się nie podoba" , "bo jest źle" , "bo zabierają wolność". Dorośli ludzie, którzy nie umieją uargumentować swojej obecności na proteście i oni chcą decydować kto ma rządzić.

Mam to w dupie, że oceniam tych ludzi, szufladkuje i uważam za intelektualny margines. Zasługują na takie traktowanie - sami są prekursorami w oczernianiu i rzucaniu bezpodstawnych zarzutów. Wasz czas minął, lądujecie na śmietniku historii za gardzenie resztą, według Was gorszą częścią społeczeństwa. Każdy człowiek zasługuje na szacunek, a w Waszych małych mózgach nie ma miejsca na prawdziwą tolerancję, akceptację i lojalność narodową.

Wasza Europa liberalna szerząca dewiacje umiera. I bardzo dobrze. Dygnitarze zaglądali na inne kontynenty w poszukiwaniu wpływów, rujnowali stabilne dyktatury i siłą chcieli wdrożyć sprawdzone rozwiązania. I to, co się teraz dzieje na przestrzeni ostatnich lat to są konsekwencje tej dobroci. I najbardziej żal tych niewinnych ludzi, ofiar Europejskiej dyktatury intelektualnej, którzy giną za błędne decyzję polityków.

#niemcy #berlin #swiat #europa #neuropa #4konserwy #zamach #wykop #polska
  • 10
@crouchu: Szukasz inteligencji na mirko albo w ogole na wykopie? powodzenia :D
Ja nie raz chcialem napisac komentarz w tonie podobnym do twojego ale bardzo szybko dochodzilem do wniosku ze to calkowicie bez sensu. Glupoty nie pokonasz.