Aktywne Wpisy
BayzedMan +3
Moskwa otwiera szampana dzisiaj, ukraina ma realna szanse teraz na przegranie tej wojny jezeli zachod sie pokloci z dostawami i bedzie z nimi zwlekal. Ztka w Polsce to bedzie minimum co was czeka w przyszlosci, brawo warto bylo za wybory pisu xD
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
lisica23 0
Ja wiedziałem, że mordy inteligencji w okresie zaborów były przeprowadzone na szeroką skalę, ale nie sądziłem, że skutki będą tak opłakane. Polak Polaka opluje i cieszy się z jego nieszczęścia....#!$%@?, gdzie ja żyję?
I smutne jest to, że Ci ludzie gardzący rodakami to skończeni analfabeci, bez wiedzy o historii, bez wartości, jedynie mamona mami ich rządzę, najlepiej spływająca za siedzenie w fotelu. To raczej nie przypadek, że większość wypowiedzi na pytanie "dlaczego Pani/Pan strajkuje" sprowadza się do krótkich zwrotów "bo mi się nie podoba" , "bo jest źle" , "bo zabierają wolność". Dorośli ludzie, którzy nie umieją uargumentować swojej obecności na proteście i oni chcą decydować kto ma rządzić.
Mam to w dupie, że oceniam tych ludzi, szufladkuje i uważam za intelektualny margines. Zasługują na takie traktowanie - sami są prekursorami w oczernianiu i rzucaniu bezpodstawnych zarzutów. Wasz czas minął, lądujecie na śmietniku historii za gardzenie resztą, według Was gorszą częścią społeczeństwa. Każdy człowiek zasługuje na szacunek, a w Waszych małych mózgach nie ma miejsca na prawdziwą tolerancję, akceptację i lojalność narodową.
Wasza Europa liberalna szerząca dewiacje umiera. I bardzo dobrze. Dygnitarze zaglądali na inne kontynenty w poszukiwaniu wpływów, rujnowali stabilne dyktatury i siłą chcieli wdrożyć sprawdzone rozwiązania. I to, co się teraz dzieje na przestrzeni ostatnich lat to są konsekwencje tej dobroci. I najbardziej żal tych niewinnych ludzi, ofiar Europejskiej dyktatury intelektualnej, którzy giną za błędne decyzję polityków.
#niemcy #berlin #swiat #europa #neuropa #4konserwy #zamach #wykop #polska
Raczej widziałem uciechę perspektywą tego że może w końcu coś odbije się czkawką na radykalnie antymuzułmańskich komentarzach.
@crouchu: żądze.
@printf: to na pewno #neuropa XDDD
Ja nie raz chcialem napisac komentarz w tonie podobnym do twojego ale bardzo szybko dochodzilem do wniosku ze to calkowicie bez sensu. Glupoty nie pokonasz.