Aktywne Wpisy
czehuziom +786
Jak mnie #!$%@? polska policja. Ktoś zrobił włam na FB mojej znajomej. Po pierwszych słowach przywitania się domyśliłem się, że to nie ona. Jak już pojawil się tekst o problemie z wypłatą kasy i czy mogę podać BLIK, od razu wiedziałem co się święci.
Podałem BLIK, żeby sprawdzić gdzie znajduje się oszust.
Przytrzymałem go dosyć długo żeby czekał przy bankomacie.
Międzyczasie zadzwonilem na 112 gdzie przekazano mi info, że to nie oni
Podałem BLIK, żeby sprawdzić gdzie znajduje się oszust.
Przytrzymałem go dosyć długo żeby czekał przy bankomacie.
Międzyczasie zadzwonilem na 112 gdzie przekazano mi info, że to nie oni
Wrrronika +203
Baba ma od niedawna choupa i się cieszy
Fajny jest, taki miękki, ciepły i ma brodę
I czuje się baba jakby nie musiała być cały czas babochluopem [bo świat cienszki] i chce się starać dla niego. Jedyna wada, że dwie godziny pociongiem stąd. Ale ja jestem gotowa się przeprowadzić w razie czego bo i tak mam pracę zdalną.
Yay baba!
Fajny jest, taki miękki, ciepły i ma brodę
I czuje się baba jakby nie musiała być cały czas babochluopem [bo świat cienszki] i chce się starać dla niego. Jedyna wada, że dwie godziny pociongiem stąd. Ale ja jestem gotowa się przeprowadzić w razie czego bo i tak mam pracę zdalną.
Yay baba!
rozstaw nóżek: 8x5.2mm (od brzegu do brzegu)
dokładnie taki: http://pl.farnell.com/alps/skhmqme010/switch-tactile-smd-2-35n-red/dp/2056839?mckv=ssrVi6lpd_dc|pcrid|107212551122|kword|skhmqme010|match|p|plid|&CMP=KNC-GPL-GEN-SKU-MDC&gclid=Cj0KEQiAkO7CBRDeqJ_ahuiPrtEBEiQAbYupJffEaJuE--7ptRhgSxDMNsDm8AdRZMvxIoKqGGxxFVUaAoJ98P8HAQ
jak coś to będą z wylutu
Śmiem twierdzić że ktoś grzebał, zrobił zwarcie, nie spodziewał się 230V, poszła ścieżka i rzucił to w #!$%@?.
Jakby procesor dostał 230V na klatę po tak popalonych ścieżkach to uwolniłby "magiczny dym" i ta zmywarka byłaby 100% trup a tutaj u Ciebie wszystko działa poza tym przyciskiem, więc uważam to za naprawialne :)
https://north.pl/karta/modul-sterujacy-skonfigurowany-do-zmywarki-beko--1899630200-,32S-2A-CL2L-AYL.html