Wpis z mikrobloga

Mirki co się w tej Polsce dzieje ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jadę z Łodzi autobusem i w Jeżowie wsiadają dwie babki 60+. I oczywiście rozmowa na temat polityki- ' Trzeba wspomagać władzę, to te inne telewizje blokują transmisje Pani Szydło.' 'Wczoraj ponoć mówili, że to Tusk organizuje' Kisłem srogo XD ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie jestem ani za PiSSSSem ani za PO, ale to co się dzieje to jest dramat ( ͡° ʖ̯ ͡°) Mam w znajomkach na fejsie pewnego posła PiS i to co ten człowiek tam pisze to dno XD ostatnio napisałem mu komentarz czy większość jego partii też nie miała nic wspólnego z Związkami i całym PZPR to nagle posta nie zobaczył ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nowoczesna przy nich to lepsza partia chociaż uważam ich za ... XD
#polityka
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

'Wczoraj ponoć mówili, że to Tusk organizuje' Kisłem srogo

@Panda2192: Czemu skisłeś skoro publicznie popiera KOD (czego nie powinien robić jako przewodniczący) a jego ostatnia wizyta we Wrocławiu chyba nie pozostawia wątpliwości jakie ma plany?
  • Odpowiedz
@Panda2192: Kiśniesz z randomowych babek w autobusie, a nie kiśniesz z czołowych dziennikarzy GW, którzy informowali o tym że Macierewicz zamknął przestrzeń powietrzną nad Polską? xD
  • Odpowiedz
@erbo: GW nie czytam, więc nie wiem. Ale wolę inwestycję w Polską armię niż jakieś gónwo obrone terytorialną. NIE JESTEM ZA PEŁO, ale to co sie dzieje to syf.( ͡° ͜ʖ ͡°) Płacą wam za to?XD
  • Odpowiedz
@erbo: I masz 15 lat, więc nie głosujesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie lubię robić spin, ale pitulenie o Soroszach i kotach już jest żałosne. Dlaczego nikt nie patrzy na wszystko obiektywnie. Tylko ALE CZOR ROBIŁO PEŁO? ALE CZO BYLO W CZASACH JARUZELA XD No kurde, ogarnijmy się, chcemy lepiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo póki co to nie jest lepiej (
  • Odpowiedz
@Panda2192:
Ale gdzie ja tu pisałem "ale co robiło peło?" ?

Napisałem jedynie że nie ma nic dziwnego w tym że jakieś 2 babcie gadają bzdury,
skoro identyczne bzdury gada 95% ludzi pokazywanych obecnie w mediach,
obojętnie jaką stronę sporu reprezentują.
  • Odpowiedz