Aktywne Wpisy
Szinako +405
Hamas przeprowadził terrorystyczny atak, w którym zabił kilkuset Izraelczyków. Dlatego właśnie teraz Izrael w ramach zemsty bombarduje strefę Gazy i wymorduje kilkanaście tysięcy Palestyńczyków w tym dzieci. Z tym że to już nie jest terroryzm i zbrodnie wojenne tylko coś innego, to metafizyka xD. Odcięcie dwóch milionów ludzi od wody, prądu i dostaw żywności to też ciekawa sprawa. Dziwnym trafem media zachodnie coś są cicho na ten temat. Widocznie wujek z ameryki
LuckyStrike +47
#huawei dostarczy system inteligentnej jazdy dla #mercedes xD a wy co? Nadal za pomocą chińskich telefonów i komputerów nawołujecie do bojkotu chińskich produktów?
#tosachiny #chiny #motoryzacja
#tosachiny #chiny #motoryzacja
Korzystał ktoś z gainera Trec Solid Mass? Planowałem kupić z Olimpu Biolic 6000, ale została sama truskawka w sklepie. W sieci nie znalazłem żadnych opinii o nim :/
Wiem, ze ten drugi ma więcej witamin i aminokwasy w składzie, ale znacząco się będą różniły?
Kwestia wygody. Jak dla mnie. Gainera robię w 3 minuty, a ma 400kcal i 80g węgli. do tego jeszcze białko i różne witaminy.
Jak masz jakąś dietę i nie masz czasu zrobić sobie jakiegoś posiłku lub nie jesteś w stanie zjeść normalnie ponad 3k kalorii to 2 porcje gainera dają Ci prawie 1000. Wypijesz takiego i
A jesli chodzi o mikroelementy, to pewno i tak jakaś sensowna multiwitamina da więcej niż gainer.
Nie znam się na tym tak bardzo, od kilku miesięcy dopiero trenuje, a suplementy dopiero co zacząłem brać kiedy zwiększyło mi się zapotrzebowanie.
Ja widzę u siebie różnice, bo po 10 dniach stosowania gainera raz dziennie i jedzeniu jak wcześniej przybrałem +/- 2kg.
Gainer dla mnie to jedzenie w proszku, a gdyby to nic nie dawało to wszyscy jedliby snickersy i marsy :)
Nie żeby