Wpis z mikrobloga

Dłubię nad jednym ze swoich projektów open source zwanym Warden od marca i chciałby Wam przedstawić aktualny stan oprogramowania oraz pierwsze szkice nowego interfejsu webowego.

piotrgankiewicz.com/2016/12/19/warden-vnext/

#programowanie #opensource #dotnetnews #csharp #dotnet #warden #monitoring #github #informatyka #programista15k #spetz
spetz - Dłubię nad jednym ze swoich projektów open source zwanym Warden od marca i ch...

źródło: comment_FSFaQpmHnnnMmOiQo4kqfvxl3R5yb3HA.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spetz w swieta znalazlem troche czasu i wpadlem na Ciebie na wykopie, potem na Twojgo bloga i na strone daj sie poznac, sporo ciekawych projektow, sporo fajnych blogow ktore zaczne czytac

U siebie w pracy od roku mam maly kontakt z ui musze to jakos nadrobic, z checia wzial bym udzial w czyms po pracy przy uzyciu reacta lub angulara, jesli slyszal bys ze ktos prowadzi taka inicjatywe daj znac z
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka: dzięki, miło słyszeć ;). Ja osobiście UIowcem nie jestem (tzn. front-end tak ale na zasadzie aplikacji webowych, a nie tworzenia UI od podstaw jak rasowy grafik), a co do inicjatywy to jasne dam znać jak coś będę wiedział, a prawdę mówiąc to mam jeszcze 2 projekt OS Lockbox gdzie planuję kiedyś stworzyć prosty UI (nie ma tam za dużo logiki) więc gdybyś chętny to jak najbardziej :).

Odnośnie stronek
  • Odpowiedz
@spetz dzieki , odnosnie wsparcia w UI to jak najbardziej, ja w zasadzie tez nie tworze grafik, chodzi mi wsparcie w kodowaniu, idelanie bylo by przy tym uzyc angulara lub reacta, dla mnie byla by to spora wartosc wesprzec projekt i zdobyc wiedze tak wiec jestem jak najbardziej za, daj znac jak to widzisz ,czy masz pomysl jak by to mialo wygladac, zdefiniujeny zadania, ja okresle ile mam czasu i zobaczymy
  • Odpowiedz