Aktywne Wpisy
Korsir +96
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
animal +185
Uważajcie mirasy, w górach Sowich biega luzem amstaff
#heheszki #bekazlewactwa #imigranci
#4konserwy #mariankowalski #braun #korwin
p.s. r/thedonald to jedno z niewielu nie-lewackich miejsc na Reddit, polecam. Chcą ich tam zbanować, jak coś to voat.co
Btw, mapa ataków terrorystycznych (od 9/11)
Homicide rate: Rank: 19/38
Feeling safe walking alone at night: Rank: 25/38
Personal security is a core element for the well-being of individuals. Do you feel safe out walking, alone at night, for example? In Poland, 66% of people say that they feel safe walking alone at night, less than the OECD average of 68%.The homicide rate (the number of murders per 100 000 inhabitants) is a more
Ale zobaczmy tutaj: https://www.reddit.com/r/europe/comments/41arpk/according_to_the_new_oecd_ranking_poland_is/
nawet na skrajnie lewackim subreddicie Europe, dostał 600 "plusów" więc zakładam że tytuł nie kłamie: Japonia numer jeden (skrajnie ksenofobiczna, brawo :) a Polska nr 2.
Raport tego OECD jest w c------j postaci, bo ciężko znaleźć dokładny raport za zeszły rok, tylko podmieniają tą samą
@jeRRy76: Przedstawia jeszcze dłuższy okres? Może.
@safehouse: To po co się na niego powołujesz? Teraz mi wrzucasz tytuł sprzed 11 miesięcy. Daj jakiegoś webarchive czy coś na podtrzymanie swojej tezy bo to się kupy nie trzyma. Nawet jeśli dwa lata temu byliśmy
W webarchive już sprawdziłem, niestety gówniania ta strona OECD wymaga javascript i nie pokazują się dane z webarchive.org tak do końca, ale piszą że mamy wyjątkowo niskie te wskaźniki. Widocznie zmienili więc metodologię.
I widzisz już jest wszystko ładnie i cacy, a że zmienili pewnie pod odpowiednią sugestią to inna sprawa.
P.s. co do paranoii, to Reddit zasłyną w zeszłym miesiącu z edytowania potajemnie wpisów użytkowników i podszywanie się pod nich - przez właściciela portala, pedała Spez (CEO reddit'a).
-emigracja level 9000