Aktywne Wpisy
lunaexoriens +22
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Kam_sekwaw +93
W Polsce S-klasa sprzedaje się lepiej niż w Wielkiej Brytanii, Kanadzie czy Zjednoczonych Emiratach Arabskich xD.
Ale marża jest marża. ( ͡° ͜ʖ
Z danych IBRM Samar wynika, że w lipcu 2024 r. najczęściej rejestrowanym nowym BMW w Polsce był SUV X5, który kosztuje obecnie minimum 407 tys. zł!
Ale marża jest marża. ( ͡° ͜ʖ
#oswiadczenie #polityka
@1984: No o tym właśnie mówię, nie powstrzymuj się od wyrażania swoich poglądów tylko dlatego że przez bandę ignorantów, która nie spojrzy nawet na jeden argument zostaniesz zaszufladkowany.
Niektóre moje poglądy są zbieżne z tym co ma w programie Nowoczesna, inne z tym co chce zrobić PO, PSL czy Wolność a niektóre (w mniejszości) nawet z tym co zmienia PiS. Raz
Jedyny podgląd z prac sejmu, głosowań i komisji to oficjalne kamery sejmowe gdzie nie widać całości sali i wszystkich posłów a dźwięk jest dany bezpośrednio z mikrofonów które może wyłączać przewodniczący komisji / marszałek sejmu.
Mało?
Z jednej strony partia, która znacząco zwiększa wydatki państwa na głupoty, wprowadza dziadowskie ustawy, reformy oparte na emocjach, zabrania kolejnych rzeczy, stawia praworządność kraju pod znakiem zapytania, robi najbardziej żenujące propagandowe media od 89' roku.
Z drugiej strony partie, które manipulują ludźmi, nie reprezentują żadnego światopoglądu, opierające się na krzyczeniu o rzeczy drugorzędne (podczas gdy olewają sprawy priorytetowe) nie będące często problemem. Ugrupowania, z których duża część będąc u władzy robiła dokładnie to samo, co teraz
@1984: Trochę c-----o że dałeś się podświadomie wmanipulować w wojenkę "my, oni" Że jak nie podoba ci się PO to jesteś z Pisu jak nie podoba ci się PiS to pewnie jesteś z Kodu itd...
Dlatego ja od wielu lat (oprócz jakiś tam wyjątków) oddaje pusty głos. Mam czyste sumienie