Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +1657
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
oficjalniemartwa +813
User @Mega_Smieszek mnie zainspirował dziś memem o babciach.
Moja babcia, to działkowy anioł i na 87lvl:
- mieszka sama od 78r
- ogarnia sobie działkę sama
- hoduje na tej działce ropuchy żeby zjadały ślimaki (mają kryty basen
Moja babcia, to działkowy anioł i na 87lvl:
- mieszka sama od 78r
- ogarnia sobie działkę sama
- hoduje na tej działce ropuchy żeby zjadały ślimaki (mają kryty basen
Komentarz usunięty przez autora
A jak zagłosuje w kolejnych wyborach? Ciężko stwierdzić - z pewnością nie na PiS.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Głosowałem na Korwina bo to jedyna partia która może cokolwiek zmienić. Po ciągnęło ten sam wózek co poprzednicy. PiS to samo. Nie wierzycie? Poszły ploty o 500+ to i inne partie oferowały podobny program. Cenzura mediów? Teraz jest wykorzystywana przez inne partie jako wojnę z opozycja, ale gdyby one były przy władzy (do której mogą dojść) #!$%@? zrobią, bo tego typu ustawa jest bardzo na rękę.
Razem, nowoczesna to tylko forma nowej PO oraz forma wprowadzenie bankowców do Sejmu
Kukiz to zlepek ludzi różnych poglądów. Coś jak "nie ważne kto ważne że anty". Z takich ludzi o różnych poglądach politycznych mogą się składać drużyny piłkarskie nie partie w sejmie.
Doskonale było wiadome co PiS #!$%@? i dla mnie jest zaskoczeniem że ktokolwiek tu jest zaskoczony. Co najwyżej można być zawiedzionym, bo sam miałem nadzieję że nie #!$%@? nam kraju.
Z jednej strony faktycznie protesty być powinny, ale #!$%@?, żeby od razu kod? To zaczyna się robić na drugą solidarność wprost ze stanu wojennego. Pociąganie sznurkami przez polityków, politycy i oderwani od koryta