Aktywne Wpisy

SGTIHALIT +1455
1/x
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran #polityka
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran #polityka

buchowo +157
#motoryzacja #polskiedrogi
Ostatnio jeżdżąc autem po Europie i wracając do Polski nasunęły mi się pewne wnioski:
- autostrady w Polsce w praktyce są drogami bez limitów prędkości, nie jeżdżę jakoś bardzo często, ale nigdy nie widziałem na nich drogówki, aut z wideorejestratorami, fotoradarów czy odcinkowych pomiarów prędkości (na całej A1 nic takiego nie ma)
- Polacy jeżdżą gorzej od Włochów a wydawało mi się to trudne do przeskoczenia
- w Austrii i
Ostatnio jeżdżąc autem po Europie i wracając do Polski nasunęły mi się pewne wnioski:
- autostrady w Polsce w praktyce są drogami bez limitów prędkości, nie jeżdżę jakoś bardzo często, ale nigdy nie widziałem na nich drogówki, aut z wideorejestratorami, fotoradarów czy odcinkowych pomiarów prędkości (na całej A1 nic takiego nie ma)
- Polacy jeżdżą gorzej od Włochów a wydawało mi się to trudne do przeskoczenia
- w Austrii i

@luki-p: Przecież jak napisałem, że odpiszę, to nie trzeba mi co tydzień przypominać...
Wołam plusujących wpis i najlepszy komentarz (czyli mój (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■))
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać IrvinTalvanen
! @szpila68i @dwuwarstwowy @kostniczka @uzbek23 @JamMasterJay @bigosinski @paleolibertarianin @Luboooo @Blodak @yoritomo1610 @Januszex_sp_zoo @sunnycoast @tomkers @Ju_ras @blololo23 @Horaccy @turbojez @hero5000 @NERP @Duckey
Komentarz usunięty przez moderatora
Właśnie:>
@eternitowyjakub tak jak już napisałem powyżej, najpierw zadzwoniła, powiedziałem, że pomyłka, a później wysłała esa. Wiem jak to brzmi :)