Aktywne Wpisy
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 55.6% (195)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 44.4% (156)
Gensek +4
Mam wrażenie że #ukraina popsuje nam zabawę #gielda. Małpa się #!$%@? i zruci jakiś mały taktyczny atom. Może to zrobić zgodnie z doktryną. Idealny to byłby zapalnik do spadków po bull trapie.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Zgodnie z obecnie obowiązującą doktryną Rosja może użyć broni atomowej nawet jeśli jej przeciwnik stosuje tylko broń konwencjonalną - może się to jednak stać tylko w sytuacji, gdy zagrożona jest suwerenność lub integralność terytorialna Rosji.
Świadomość, że idzie do mnie paczka z #japonia spowodowała jeszcze większe podniecenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirek spisał się na medal, tyle radochy to dawno nie miałem :)
A teraz po kolei co w paczce:
- list w pięknej kopercie, @LapKom nie miałem problemów z rozczytaniem ;)
- tradycyjna japońska zabawka Kendama https://en.wikipedia.org/wiki/Kendama
- japońska gra karciana Hanafuda https://en.wikipedia.org/wiki/Hanafuda
- coś dla ludzi spod tagu #tfwnogf Tenga Egg xD
- 2 komplety ładnych pałeczek do jedzenia
- puzzle 3D Millenium Falcon #starwars
- 3 różne rodzaje Kit Katów, o smaku: zielonej herbaty, wasabi i sake
- mleczne cukierki
- cukierki o smaku zielonej herbaty
- pałeczki czekoladowe
- zestaw dań do szybkiego przygotowania
Jest to moja pierwsza edycja wykopoczty i na pewno nie ostatnia.
Jeszcze raz dziękuję @LapKom za list i paczkę, a @Wykopoczta za całą organizację. :)
To ostatnie, to po prostu snacki, a nie dania do przygotowania, żebyś nie próbował zupy robić.
Z mlecznymi cukierkami to jeśli na papierku znajdziesz 10 buziek w całości, nieugiętych to dla Japończyka taka czterolistna koniczyna i znaczy, ze będziesz miał szczęście.
Koniecznie pochwał się Fallconem, jak poskładasz!
Te snacki to na sucho się normalnie je?
Póki co próbowałem tych kit katów o smaku zielonej herbaty, naprawdę dobre.
Zbieram kasę na powrót w 2017 :D