Wpis z mikrobloga

@Pawloo: O kur, czekaj, Ty nie jesteś na etacie? No to powiem Ci tylko tyle, żeś Panie troche szalony xD Otworzyles DG czy robisz na czarno? Bo tak to moga sie w pewnym momencie p------c ześ Pan DG nie otworzyl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pawloo: Czy jak wyśle do ciebie skarbówke to powinni coś znaleźć? Bo jak dobrze pamiętam jakiś czas temu pisałeś, że projekty robisz per rodzina dla różnych ludzi poz tzw. "znajomości".
  • Odpowiedz
@alex-fortune: co to ma za znaczenie? kompletnie różne sprawy. zgodnie z prawem i każdą definicją własności jest włascicielem. jak pralke kupujesz na kredyt to jesteś jej włascicielem a jak nie spłacasz to bank wedle podjętej umowy i prawa może podnieść odpowiednie kroki.
  • Odpowiedz
@GotoFinal: Jestem już pół roku po 18, od tamtego momentu na pracuję już legalnie, wcześniej nie miałem takiej możliwości. Co do wynajmu - gość jak usłyszał, że jestem freelancerem i że nie mam DG trochę się wahał i powiedział że raczej będzie problem z wynajmem. Po czym spotkaliśmy się, przyniosłem mu umowy z ostatniego miesiąca i stwierdził, że jednak nie ma problemu :D

@controll: Sam k---a jesteś zarzutka...
  • Odpowiedz
@Pawloo: k---a typie, prześwietliłem cie już wtedy gdy się pytałem na priv o szczegóły. Bambosz jesteś na kasie pod rodzinie i przestań p-------ć bo kariere to ty masz ale tylko ow internecie. Jak coś to skarbówka chętnie się tym mieszkaniem zainteresuje jak bardzo chcesz mieć atencje.
  • Odpowiedz
@Pawloo: Przecież jak ci wykopki mówią, że się czegoś nie da w wieku 18-20 lat, to tak na pewno jest i nie że ty im wrzucasz zdjęcia mieszkania.

Przecież im d--y popękają w tych piwnicach( ͡° ͜ʖ ͡°) i wzrośnie poplarność tagu #depresja.
  • Odpowiedz