Wpis z mikrobloga

Programować zacząłem jak miałem 10 lat :D

@Pawloo: (19 lvl here)Brat chciał mnie uczyć programować 8 lat temu... Ja to olałem, bo wolałem oglądać Naruto... Teraz student infy, ale jak widzę ten post to bul d--y ostro ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Pozdro, Mireczku, piję kompot z Tobą ʕʔ
  • Odpowiedz
@Pawloo: Dobry bait, albo jesteś niepoważny :-) no chyba, że jest 3 opcja i mieszkasz w kilka osób na tym mieszkaniu. 3,5k netto i planujesz za 2 lata kupić działkę? Dżizas odkładaj 3k na miesiąc przez 12 miesięcy i pomnóż to przez 2 = 72k. Nie wiem po ile chodzą działki w okolicy Łodzi, ale w Rzeszowie to nawet 5 arów nie kupisz w tej cenie...

Pozdro
  • Odpowiedz
@DoDoLot: Jeżeli masz jakieś wątpliwości - zapraszam na priv, przedstawię Ci swoje portfolio, porozmawiamy na temat programowania i przekonasz się, że to co mówię ma podparcie w moich umiejętnościach. Jeżeli nie wierzysz - nie musisz, ale pozostaw to dla siebie i nie rób z siebie pośmiewiska :)
@Krople_do_nosa: j/w
@donjon: j/w
@tomek_hydrant_duzy: A na Ciebie to w ogóle szkoda strzępić ryja
@Matth:
  • Odpowiedz
@TurboDynamo: Również unikam, ale tego czasami nie da się uniknąć. Prowadzę swój tag, wrzuciłem pod niego fotkę bo w zasadzie wynajęcie mieszkania jest w moim przypadku dość milowym krokiem w porównaniu do tego, że wcześniej mieszkałem z rodzicami i miałem o wszystko afery, więc to normalne że chciałem się pochwalić innym ludziom, którzy obserwują mój tag i interesują się tym, co robię. A tu sie okazalo, że weszło w gorące
  • Odpowiedz