Wpis z mikrobloga

Mial ktos z was problem w sieci #virginmobile taki ze, od 2 miesiecy nie moge wlaczyc pakietu 3w1? Aktywuje go i nic sie nie dzieje, dostaje jedynie smsy "Aktywacja pakietu zostala odblokowana, sproboj ponownie". Dzwonilem na infolinie wiele razy i ciagle slysze to samo "Juz Panu aktywuje pakiet i wszystko powinno dzialac" lub "Mamy drobne problemy techniczne". Co robic mirki?
#telefony #siecikomorkowe #pytaniedoeksperta
  • 10
@Paletka tak samo na stronie możesz się zalogować do klubu VM ale widzę, że już wszystkie opcje sprawdziłeś.
To może uruchom ponownie telefon xD
Serio nic poza pisaniem do nich maila nie wymyślę ale życzę powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Paletka A pisałeś do nich maila, czy jak? Ja już któryś dzień nie mam pakietu i nie mogę go aktywować ani anulować, a jak do nich dzwonię, to cały dzień mają "linie rozgrzane do czerwoności"
@w0If Dzwonilem,pisalem itd. Dzisiaj jedna z Pan mi powiedziala ze przy aktywacji pakoetu wyskakuje blad i zglosila to do technicznych i do kogos z infrastruktury (cokolwiek to znaczy) i podala mi numer zgloszenia i ze mam czekac coerpliwie