Aktywne Wpisy

9HYx +428
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.

wredny_bombelek +103
No jak tam, zapłaciliście już w podatkach na mieszkania socjalne dla nowych europejczyków?
https://x.com/TaraBull808/status/1792669125107400967
#europa #bekazlewactwa #imigranci
https://x.com/TaraBull808/status/1792669125107400967
#europa #bekazlewactwa #imigranci
źródło: europa
Pobierz

1. Chce zniszczyć Polskę.
2. Wspiera interes rosyjski.
Tylko spójna UE i spójne NATO - współgrające razem, są gwarantem bezpieczeństwa i niepodległości RP.
#takaprawda #ukraina #polska #4konserwy #neuropa
Czarno widzę przyszłość UE
u nas te debile z Pisu, te karakany, nie ogarniają czym to wszystko śmierdzi
źródło: comment_6DHXVcPKFIf02ekp46woiWeyhS1T9JjE.jpg
Pobierz@Koniasz: Bezpieczeństwo gwarantuje jedno i tylko jedno: interes w tym, żeby w razie wojny interweniować. Nie świstki papieru. Kiedy się wysyła na śmierć własnych obywateli i wydaje grube miliardy na zbrojenia? Wtedy, gdy się poważne interesy do obrony w zaatakowanym kraju. Dlatego nasz naturalny sojusznik to Niemcy (i w mniejszym stopniu Francja).
Powiedz mi, gdzie uczą takich bzdur?
@Andreth: Czyli jak UE się rozpadnie to magicznie państwa nie będą ze sobą robiły interesów ?( ͡° ͜ʖ
@Koniasz: Eee, czy tylko ja to czytam jako "nie mam bladego pojęcia"?
I jakoś Niemcom to w ogóle nie przeszkadza, tylko wykopkom w Polsce. Śmieszkuj
@willard: W założeniu, że traktujemy Twoje argumenty jako skrajnie prawdziwe, tzn. "tracimy suwerenność", będąc województwem superpaństwa, tak jak każdy kraj, który dokłada cegiełkę do jeszcze lepszego życia. Co takiego złego się dzieje, będąc jednym z landów najbogatszego regionu świata? Będziemy dokładnie tym samym co jakiś stan w USA.
Jeśli superpaństwo
@world:
No, mniej-więcej. Ale jest różnica między byciem Kalifornią a Missisipi.