Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +133
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
#sebcel
Kontynuuję zabawę przez @KjatanSveisson
Cytaty które można użyć podczas spotkania wigilijnego z rodziną jak i prowadzenia biznesu on - line
Kontynuuję zabawę przez @KjatanSveisson
Cytaty które można użyć podczas spotkania wigilijnego z rodziną jak i prowadzenia biznesu on - line
źródło: 2172f9384f9e9bf649851ce20e0a128715bee8c84b51444abee804cd572033da
Pobierz

#rower #nowazelandia #wakacje #czlowiekszpinak
Bez roweru w obie strony jedyne 4 766 zł!
@grecki: Oddawaj kwadrans mojego życia!! Już bym wolał kupić drugi rower, p--------ć wszystko na 3 tygodnie i pojechać w Bieszczady.
A gdybym miał 5000 zł na same wakacje, to bym po prostu zrobił sobie nie 3 tygodniowy, ale 3 miesięczny tour po Europie. Pewnie kiedyś.
@Szaber: Rzeczywiście, straszne;) Daj spokój, Szaber, kilka dni na rowerze w NZ za 5 tysi w dodatku z kimś kto jest zajarany tematem i mieszka tam na stałe to moim zdaniem fajna sprawa. Nawet jeśli Cie nie stać - to kasę się odda, a wspomnienia pozostaną.
@grecki: Fajny pomysł, trzymam kciuki za dobraną ekipę!:)
@Szaber: Nie zapominaj, że jest druga grupa osób, która więcej wspomnień przywiezie z NZ.
@grecki: ładna inicjatywa
@Szaber: Jasne, a ktoś inny za 5 tys. kupiłby sobie naszyjnik z naturalnymi perłami, a jeszcze ktoś inny stwierdziłby, że taką kasę lepiej wydać na święta.
Swoją drogą, to jeszcze na studiach na stopa zjeździłam prawie całą Europę (oprócz Kraju Basków)
@grecki: dlatego mam syna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z chęcią bym się wybrał, ale raczej potrzebnej formy do wakacji nie wyrobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)