Wpis z mikrobloga

@stonogatomojbog: Pamiętam jak wtedy się zastanawiałem czy kupić Nokię 5800 czy HTC Magic, to była trudna decyzja ale kupiłem HTC. Teraz się dziwię że w ogóle brałem Nokię pod uwagę
  • Odpowiedz
  • 7
@stonogatomojbog przecież jak wychodziły pierwsze popularne telefony Androidem to Symbian już umierał. Windows Mobile był jeszcze jakąś alternatywą na początku, głównie różne modele HTC, ale to też bardzo szybko się zmieniło.
  • Odpowiedz
@stonogatomojbog: a ja akurat zwróciłem tutaj uwagę na techniczną budowę postu. Wstęp i rozwinięcie problemu ma 5 linijek, a podsumowanie 13, bo już w 5 linijce napisane jest "podsumowując", potem rzeczywiście jest jakieś podsumowanie i znowu wywody, chyba @zack miał tróję z polaka :D
  • Odpowiedz
@geuze: zależy co rozumiesz pod pojęciem umierania. Rzeczywiście, jeśli chodzi o nowe modele na s60, to nic ciekawego się już nie pojawiało. Symbian miał jednak wtedy bardzo silne wsparcie, chociażby na ipmarcie. W 2008 kupiłem n95-2 i nie mogłem narzekać na wsparcie. Takie prawdziwe przesilenie na rzecz androida to dopiero 2010-11 rok gdy wyszły Galaxy S i inne popularne modele.
  • Odpowiedz
@pieruk: a ten post jest z końcówki 2009, gdy zaraz już wychodziły takie popularne modele jak właśnie Galaxy S, pierwsze HTC czy LG z Androidem :) To była już końcówka Symbiana.
  • Odpowiedz
@jasioo21: Te wywody po podsumowaniu (czyli 7 ostatnich linijek) to jest odpowiedź zacka na cytowany wyżej tekst.
Jakieś dziwne forum, gdzie cytowany tekst jest zwykłą czcionką, a oryginalny kursywą.
  • Odpowiedz