Wpis z mikrobloga

Gdy ojciec jest programistą nie wolno go lekceważyć, tym bardziej jeśli chodzi o granie w gry na różnych sprzętach.

Wieczne kłótnie "ale on grał dłużej", "dlaczego on pierwszy gra na konsoli" zakończyłem dość szybko ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#heheszki #dzieci #gownowpis #rodzina #polska #csharp #rozdajo
s.....i - Gdy ojciec jest programistą nie wolno go lekceważyć, tym bardziej jeśli cho...

źródło: comment_MDZv6k9gK1w0A067GKW4tTUU9mEieZ0e.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Papasanbaba: Ale wiesz że to na szybko pisane? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Byle by ukrócić, wiem mogło być lepiej ale potrzebowałem na szybko, mam inne rzeczy na głowie, a teraz dzieci już nie bd miały jak gadać na siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ważne że działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Marasson: Tzn gdy Timer > 1799 (milisekundy) wyskakuje mi okno iż "Koniec czasu xdziecko" i sound grany, ja mam to na swoim kompie, a ich sprzęty są pokój obok - dlatego wprowadzam taki program bo mnie oszukują, kłócą się że niby ktoś grał dłużej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@stanislaw-adamski: No i pięknie, swoją droga w dzieciństwie tez to przechodziłem z braćmi, tylko wtedy mama/tato mieli przy sobie taki minutnik kuchenny plus było hasło na biosa, wiec nie szło oszukiwać. Ahh, piękne czasy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@stanislaw-adamski: Aż dziwne, że jeszcze nie zwyzywali cię od patologii bo masz czwórkę dzieci (jeśli to twoje). Na wykopie można mieć tylko jedno inaczej jesteś "podczłowiekiem pisowcem nierobem pijakiem cebulakiem".
  • Odpowiedz