Wpis z mikrobloga

@Adrian00 Jeżeli otwierasz paczkę i czujesz zazenowanie,to musi być smutne na maxa.Fajna zabawa,ale są tacy co mogą ją zniszczyć jak ten co robił tę paczkę Współczuję,jest mi naprawdę przykro takich jak ty.
  • Odpowiedz
@michau789: Paczka jak paczka. Ale za to list. Był napisany w stylu"spodziewałeś się pewnie czegoś innego? Szczerze mam to w dupie". Bo w sumie ten prezent to się przydał, ale to lekceważenie w liście mnie zabolało.
  • Odpowiedz
@Adrian00 oczywiście że można bylo zrobić ten prezent lepiej, ale ten mirek zasmieszkowal,a nie wiadomo czy druga osoba ma poczucie humoru i może też w sposób negatywny odebrać tą paczkę,tak jak się stało
  • Odpowiedz
@Adrian00: Oryginalny wpis na mirko sugeruję, że brałeś udział w tej edycji i dostałeś podobną paczkę do qmoxa. Jeśli chcesz w przyszłości unikać takich nieporozumień to proponuje być konkretniejszym w tym, co się piszę ;).
  • Odpowiedz
@DooWo: To ty masz problem ze czytaniem ze zrozumieniem. W OP nie ma podanego czasu, daty, numeru edycji, bo to jest nieistotne. Liczy się sam fakt, że coś takiego miało miejsce. A to, że wy tworzycie sobie PR to mnie średnio interesuje.
  • Odpowiedz