Aktywne Wpisy

wykop +38
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w

waro +585
Wchodzisz sobie na wykop z rana, widzisz pierwsze znalezisko na głównej z Kołodziejczakiem (xD), a w nim najbardziej plusowane komentarze o tym, że Gates przygotowuje epidemię ptasiej grypy i wielki przekręt z robalami...
I już wiesz że na dziś ci starczy wykopu.
Ja #!$%@? xD
#wykop
I już wiesz że na dziś ci starczy wykopu.
Ja #!$%@? xD
#wykop

Mam pewien problem z moim #niebieskipasek Jesteśmy ze sobą już prawie 5 lat od dwóch żyjemy razem. Układa nam się świetnie, oboje dobrze zarabiamy tylko jest jedna rzecz której do dziś nie mogęzaakceptować. Jego hobby to graffiti w którym już siedzi więcej niż dekadę. Stwierdził, że " z tą grą wziął ślub już do grobowej deski " i nie skończy z tym. Zamawia kartony farb do domu, nawet ma oddzielna półkę na to, przesiaduje przed biurkiem po pracy i rysuje te swoje projekty, ostatnio rzadziej gdzieś wychodzimy. Najgorsze jest to, że on często wychodzi z kolegami w nocy na te swoje akcję i maluje pociągi. Strasznie boję sie o niego, bo nie chcę żeby któregoś dnia wylądował w areszcie. Zdarza się, że zabiera mnie ze sobą na jakieś legalne malowanie z jego kolegami i niespecjalnie odpowiada mi to towarzystwo. Jak go przekonać żeby przestał się tym zajmować ?
#zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
a ja bym spytał tak, jak przekonać ciebie do tego, żebyś zaakceptowała jego pasje i znajomych?
#logikarozowychpaskow
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
@thest: @pestis: @oswaldlazar: tutaj calkowicie jest to zrozumiałe akurat - wandalizm to żadna pasja, Panowie.
Do samego malowania ja bym sie nie przyczepiala, ludzie maja rozne hobby.
Dopoki nie robia czegos nielegalnego albo głupio niebezpiecznego, jest spoko.
Odnosiłem się do zabijania pasji.
Autopsja. Tylko ja nie miałem tyle rozumu zeby się przeciwstawić.
Co ja całkowicie rozumiem - gdyby mój mąż robił cos, co moze sie nieciekawie skonczyc (w tym konsekwencjami prawnymi), tez nie byłabym szczesliwa.
A tak to coz... jeśli
Więc jedyne, do czego koleżanka ma prawo, to oczekiwać zachowania jak u dorosłego faceta, a nie szczyla osiedlowego.
Jak dla mnie - malować może, ale żeby bawić się w wandalizm? Wyjątkowa głupota i patologia.
Trzymam kciuki, zeby facet zmądrzał :)
pozdrawiam! :)
Nalej sobie druga lampkę wina w nagrodę za dobre sprawowanie ( ͡º ͜ʖ͡º)
odpozdrawiamy ;)
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pozdrawiam.