Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Połowę mieszkańców tego miasta powinno się wywieźć na Sybir, ale spokojnie, p. prezydent Hanna Zdanowska już przygotowuje kolejne lokale socjalne w centrum miasta dla patoli :)
http://www.tvn24.pl/lodz,69/kolejne-pobite-dziecko-w-lodzi-pielegniarka-zapobiegla-tragedii,698160.html
#lodz #l-------a #zwierzetanieludzie
@Sepzpietryny: Gdybym miał ci opisać w dyskusji tak jak ty mi odpisujesz to powinienem napisać:
"twoja stara to k---a, a ojciec to alkoholik"
Bezrobocie jest przeciętne ale i tak zawyżone właśnie przez takich którym się pracować nie chce, pracę bez problemu znajdzie każdy a np informatycy są notorycznie podkupywani z firmy do firmy.
@Sepzpietryny: i oferując im mieszkania w samym centrum gdzie później normalni obywatele boją się iść po północy na imprezę :)
Chociaż fakt, na przestrzeni 10 lat dużo się zmieniło, ale nie wiem czy nie większy wpływ miała na to emigracja patoli do UK. (sam jestem z Limanki i wiem jak to wygląda)