Aktywne Wpisy
koronawirus +1014
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +48
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
Przedstawiciel koncernów szczepionkowych przegrał udupienie "pro-epidemiczki". Cieszy mnie to niezmiernie. Niech ten okularnik Dr Mengele działa gdzie indziej.
Fundacja "Instytut Profilaktyki Zakażeń"
http://bazy.ngo.pl/profil/198952/Fundacja-Instytut-Profilaktyki-Zakazen
Dodanie wyrazu "instytut", to jakaś kpina ( ͡° ͜ʖ ͡°). PIS powinno uchwalić ustawę zakazującą stosowania tego wyrazu w nazwach fundacji.
#oswiadczenie #bekazpodludzi #bekawchuj #szczepienia #stopnop #justynasocha
Co ciekawe nie za to, że go o coś oskarżyła, bo tego nie zrobiła, tylko za to, że rozesłała petycje w której były ogólno dostępne informacje o tym, że jest finansowany przez koncerny farmaceutyczne, do czego Grzesiowski się przyznaje, ale nie ma to związku z korupcją,
Ja mu od początku nie ufałem.