Wpis z mikrobloga

Pani Justyna Socha wygrała dziś w sądzie ws. zniesławienia Pawła Grzesiowskiego z jego fejkowym Instytutem, który tak naprawdę jest fundacją, a nie instytutem ( ͡° ͜ʖ ͡°)-.

Przedstawiciel koncernów szczepionkowych przegrał udupienie "pro-epidemiczki". Cieszy mnie to niezmiernie. Niech ten okularnik Dr Mengele działa gdzie indziej.

Fundacja "Instytut Profilaktyki Zakażeń"
http://bazy.ngo.pl/profil/198952/Fundacja-Instytut-Profilaktyki-Zakazen

Dodanie wyrazu "instytut", to jakaś kpina ( ͡° ͜ʖ ͡°). PIS powinno uchwalić ustawę zakazującą stosowania tego wyrazu w nazwach fundacji.

#oswiadczenie #bekazpodludzi #bekawchuj #szczepienia #stopnop #justynasocha
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Grzesiowski prostuje, że nie niszczy ludzi oraz nie jest skorumpowany i dlatego wytoczył 2 procesy, w tym 1 karny - matce czwórki dzieci, działaczce społecznej :]
Co ciekawe nie za to, że go o coś oskarżyła, bo tego nie zrobiła, tylko za to, że rozesłała petycje w której były ogólno dostępne informacje o tym, że jest finansowany przez koncerny farmaceutyczne, do czego Grzesiowski się przyznaje, ale nie ma to związku z korupcją,
  • Odpowiedz
@Szczepienie: Kłamca zawsze będzie kłamać. Gdyby nie był sponsorowany, to nie miałby tego Instytutu oraz wykładów opłaconych przez koncerny farmaceutyczne.

Ja mu od początku nie ufałem.
  • Odpowiedz