Aktywne Wpisy

vanzs +50
Lidlowe Krakuski, takie świeże. Najgorzej, że #!$%@? 1/3 paczki zanim zauważyłem po ciemku biała plamkę tu i tam. Będzie sranko po filmie #lidl
źródło: IMG_20240316_201901
Pobierz
Tyrande +210
Dorwałam w lidlu promke, być może błąd cenowy. Paczka srajtasmy 3 zł za paczkę. Za te zgrzewkę 24 zł.
Tak jadę autobusem ze zgrzewką srajtaśmy XD
#cebuladeals #lidl #zakupy
Tak jadę autobusem ze zgrzewką srajtaśmy XD
#cebuladeals #lidl #zakupy
źródło: IMG_2441
Pobierz

Którego frameworka frontendowego najlepiej się dzisiaj uczyć, aby mieć pewność że za kilka lat taka wiedza wciąż będzie przydatna? Widzę, że we frontach to się zmienia z dnia na dzień, nie to co w backendzie ;)
Jako backendowiec, chciałbym się nauczyć czegoś raz a porządnie i wiedzieć, że nie zmarnuję czasu :)
A więc co? Angular, jsx, React?
(osobiście bardzo podoba mi się ide mvc na frontach -angular- olewasz wtedy templatki w bakcndzie , tylko robisz czyste API :)
#webdev #frontend
javascriptu sie naucz, a nie frameworkow. "Good Parts" przeczytaj i badz na biezaco z jezykiem
@on24cm: O panie, przy prędkości wydawania kolejnych frameworków i ich wersji, to żadna wiedza z dziś nie będzie przydatna za kilka lat xD Dlatego zrób tak jak radzi kolega wyżej, naucz się po prostu czystego JS. Wiedza na jego temat będzie zawsze przydatna :)