Powoli zaczynam się rozglądać za wódką na wesele. Jako, że nie przepadam za wódką i rzadko kiedy piję to nie orientuję się zupełnie w tym temacie. Myślę, że ekipa #pijzwykopem pomoże ogarnąć trochę temat i zbiorę trochę opinii. Gdy nadejdzie czas wesela oczywiście zorganizuję jakieś #rozdajo #wodka #a-----l
@Horvath: Gorzka żołądkowa. Wchodzi jak marzenie przez całą imprezę, a jest też w ludzkiej cenie. Stockiem gardzę, najgorsza w---a jaką piłem do tej pory. Bols i Finlandia ujdą, ale drogie w porównaniu z resztą
@Horvath: Baczewski do baru musowo, możesz też kupić Saską śliwkę wegierkę. absolutu dawno nie piłem, więc nie wiem jak teraz wygląda - ale był dobry. Soplica i Tadeusz też dobrze wchodzą, podobnie jak Żubrówka. Kup też coś kolorowego - często lepiej się miesza z jednym sokiem i ludzie którzy nie piją zazwyczaj chętniej się skuszą.
@Horvath: Vratislavia. Kurde patrzę jak wysoko jest Stock i mi się smutno robi. Mirki czy wy kurde nie macie kubeczków smakowych? W---a która smakuje dopiero jak jest diabelnie zimna to nie jest dobra w---a.
@Horvath ja na swoim miałem Stumbrasa, bardzo dobra w smaku, fajny wygląd dzięki tym kłosom pszenicy w środku. Goście bardzo chwalili. Zostało mi jeszcze prawie 40 butelek więc jak jesteś z Poznania to możemy się dogadać ( ͡°͜ʖ͡°)
@Horvath zubrowka to gowno nigdy jej nie bierz na wesele, finlandia nie jest wodka premium... w porownaniu z tadziem kosztuje pare zl wiecej tylko... stumbras z kłosem to bylby najlepszy wybor ( ͡°͜ʖ͡°) A bols ostatnio ma c-----y smak tez nie polecam
@tarator: @siodemkaxx: Właśnie dużo dobrego słyszałem o tym Stumbrasie, chyba będzie trzeba go sprawdzić w pierwszej kolejności. Bo zawsze to coś mniej popularnego. Niestety do Poznania mam ponad 450 km, bo pewnie byśmy się dogadali.
#wodka #a-----l
Jaka wódka na wesele?
Luksusowa z ziemniaka. Bezglutenowa ;)
Stockiem gardzę, najgorsza w---a jaką piłem do tej pory. Bols i Finlandia ujdą, ale drogie w porównaniu z resztą
https://wina-mp.pl/produkty/wodka/polska/starosta-wodka-0-5l.html
autentycznie dobra i niedroga wodka
1 jakosc
2 ilosc punktow w Poli
A bols ostatnio ma c-----y smak tez nie polecam
Niestety do Poznania mam ponad 450 km, bo pewnie byśmy się dogadali.