Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki, co to mogło być ? Budzę się wieczorem, słyszę skrzypnięcie i stukot. Nagle sobie wyobraziłem chłopczyka z pewnej książki (bez oczu, spotkany przez bohaterów w przedszkolu, nocą, na radioaktywnym pustkowiu) i zacząłem słyszeć dziecięcy śmiech - w głowie (jakbym miał zabawkę na nakręcaną sprężynkę w głowie, ale zamiast dźwięku odkręcenia się sprężynki, słyszałem ten śmiech + czułem pulsowanie wokół głowy (skronie i czoło)), jak i jakby pół metra ode mnie, obok mojego ucha. Wiedziałem że to koszmar, więc zamierzałem nie otwierałem oczów, ale otworzyłem i zauważyłem, że nie ma różnicy między zamkniętymi oczami, przykrytymi kołdrą, a otwartymi - widziałem zarys jakiejś postaci nade mną. Świadomie myślałem, czułem kołdrę, cały ten ,,sen" był z mojej osoby. Co to mogło być ? Świadomy sen - nie mogłem zmieniać myślami otoczenia, sen normalny - raczej bym nie czuł pulsowania w skroniach i na czole.... #nauka #sen #swiadomysen #psychologia

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 7