Aktywne Wpisy
olito +457
Zawartość opakowania ciastek fitking delicious. Hurr durrr przecież gramaturę masz na opakowaniu, to nie jest żadne oszustwo! Moim zdaniem jednak jest to słabe. #dieta #ciastka #jedzenie #fitkingdelicious #oszukujo
hehehead +70
#izrael
o nie nie nie izrael bracia byliśmy w błędzie nasza waifu jednak żyje
o nie nie nie izrael bracia byliśmy w błędzie nasza waifu jednak żyje
Nie zdałem dziś egzaminu praktycznego na prawo jazdy kategorii B, po raz pierwszy. #!$%@?łem na łuku, próbując wykręcić sposobem 'na obrót'. Pomyślałem, że będzie to lepsza perspektywa niż jechać na czuja, bo nie dam rady ustawić tak lusterek żeby widzieć linię, ponieważ można je ustawiać tylko raz. #!$%@?łem w pachołek, czuję się jak gnój, który zaprzepaścił szansę, do tego nie wykonałem obietnic złożonych dla ważnych dla mnie osób - niby mówią, że ich to nie obchodzi i dam radę drugi raz, ale tak czy siak czuję się jak pajac. Pomocy. #gorzkiezale #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
@AnonimoweMirkoWyznania: Gałgany łuku się nie robi na lusterkach.
Jak jedziesz do tyłu to na maksa się prostujesz łapa za fotel pasazera, głowa do tyłu i tylko sprzęgłem operujesz.