Aktywne Wpisy

ArnoldZboczek +451
Kierowca, który zabił na chodniku w Krakowie dwójkę rodziców oraz sprawił, że ich 8-miesieczne dziecko walczy o życie w szpitalu, swój samochód odebrał z salonu najprawdopodobniej miesiąc wcześniej. Ciekawe, czy w tym przypadku również na ograniczeniu 30 km/h "cisnął przed siebie" i "nie zwracał uwagi na to co mówią inni" (szczególnie w samochodzie >200KM). No i czy nadal jest dumny z siebie, a my czekamy na wyniki toksykologiczne. Ciekawe czy w tym
źródło: 1000030609
Pobierz
luktuc +2
Nie mieszkałem nigdy w Krk, ale jak się wyprowadzałem ze swojej rodzinne miejscowości to rozważając pomiędzy Gdańsk/Kraków/Wrocław, dużym minusem dla Krk były legendy o kibolach na ulicach. Minęło kilkanaście (16) lat i nic się nie zmieniło, czy to tylko takie pojedyncze akcje raz na parę lat?
Jaki jest Kraków na codzień? Nocą na byle osiedlu można czuć się bezpiecznie czy zdarzają się zaczepki w stylu "za kim jesteś?!!"?
We Wro przez kilkanaście lat bywałem
Jaki jest Kraków na codzień? Nocą na byle osiedlu można czuć się bezpiecznie czy zdarzają się zaczepki w stylu "za kim jesteś?!!"?
We Wro przez kilkanaście lat bywałem
źródło: Zrzut ekranu 2026-08-23 o 13.53.06
Pobierz

Czarne jaja, kuchnia azjatycka.
#tiger #bonzo #kobra