Aktywne Wpisy

dondon +524
W wyniku dogłębnego researchu odkryłem, że oprócz Korei Południowej, jest jeszcze Korea Północna, która leży nad nią.
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea

Używa ktoś jeszcze Opery12? Jak wyłączyć html5 na Youtube w tej nieco archaicznej przeglądarce? Było dobrze do dzisiaj, był flash i coś się dziś spieprzyło, na Firefox jakieś rozszerzenie jest ale na starą operę nic nie znajduję
Przyzwyczajenie
Komentarz usunięty przez autora
@codecalm: Ja tez uzywam 12 do wiekszosci rzeczy. Zalety: moge dowolnie dostosowac gesty myszy i to jest jedyna przegladarka jaka znam, ktora robi download calego pliku bez kopiowania w tle. Dzieki temu moge rozpoczac sciaganie filmu i od razu go wlaczyc, a w trakcie ogladania bedzie sie dalej sciagac.
Bo ja też dosyć długo się 12 trzymałem, ale z puntu widzenia webdeva to dużymi brakami straszył ten silnik, a i właściciele stron mieli w duuuuużym poważaniu sprawdzanie kompatybilności. Nawet głupi gugiel serwował strony O12 sprzed 10 lat.
czyli wszystko oparte na chromium 20 (czyli chrome, chropery,. vivaldi itp) także ostatnie 2-3 wydania Firefox oraz parę innych mniej istotnych programów
@Gagar: @henk: No fakt, to pomaga, gdyby się dało stworzyć skrypt dopisujący taką frazę, moze by jeszcze pociągnął
Item, "Otworz w VLC Player"="Copy,,,, "VLC" & Execute Program, "C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe", "%u"
Tzn prawie bo na samym YT otwiera mi kliknięciem film w VLC bez problemu
Ale gdy film jest osadzony np na wykopie to mi otwiera VLC i wkleja link "wykopu" a nie link Youtube, a taki
Dzięki
Używam co prawda jakiegoś css do poprawy ;) wyglądu wykopu
Widziałem to wczoraj ale nie miałem czasu się przyjrzeć, nie zależy to od liczby komentarzy? Że musi być dużo?