Wpis z mikrobloga

#mbank
Tak w sumie to #zalesie
Pamiętam jak jakieś 3 miesiące temu tłumaczyłem znajomym jak fajnie z wami jest bo dostaje się zwrot choćby za tankowanie na Statoil. Zawsze to miło bo pieniądze szły na drugie konto. I nawet śmieszkowałem, że jeszcze zarobię na wydawaniu xD
A dziś, niestety ale musiałem ich spytać który bank polecają bo to co robicie to jakiś żart.
  • 13
@Torian: PKO KONTO DLA MŁODYCH
Warunek to mieć 18-26 lat.
0 zł za konto bez żadnych warunków
0 zł za wypłaty kartą ze wszystkich bankomatów w Polsce i na świecie!*
0 zł za kartę do konta – wystarczy dokonać 5 płatności w okresie, w którym jest pobierana miesięczna opłata
0 zł za krajowe przelewy internetowe

@MichaelT128: Właśnie odpisywałem na inny Twój komentarz pod tagiem. I śmieszne jest, że blik jest
@herejon: Ogólnie problem banków polega na tym, że płacą stałą kwotę od wypłaty operatorowi bankomatu - niezależenie czy klient wypłaca 20zł czy 4000zł.
BLIK jest dla banków tańszy, więc obstawiam, że pozostanie darmowy.
@herejon: wprowadzane zmiany niosą nie tylko podwyżki opłat.
Zrezygnowaliśmy z warunku minimalnej wartości transakcji, pozwalającego na uniknięcie opłaty za kartę.
Uprościliśmy również zasady naliczania obowiązujących prowizji za wypłaty z bankomatów.
Szczegóły podajemy na naszej stronie:
https://www.mbank.pl/informacje-dla-klienta/indywidualny/post,7472,zmiany-w-zasadach-korzystania-z-kart-do-kont-osobistych.html

Pozdrawiamy,
Zespół mBanku

Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
@ZespolmBanku: wole miec wyzszy limit transakcji karta niz oplaty za wyplaty z bankomatow. wyplacam rzadko, ale jak juz to z reguly 50 zlotych, po prostu nie lubie przy sobie miec duzo gotowki. szkoda, ze tydzien temu jak zakladalem u was konto o tym nie wiedzialem, bo na pewno poszedl bym do Milenium
@ klinik96, zmiany dotyczące innego warunku zwolnienia z opłaty za kartę wprowadziliśmy jako odpowiedź na zgłoszenia klientów, którzy często poruszali, że łatwiej jest im wykonać kilka transakcji na dowolną kwotę. Zdajemy sobie sprawę, że zmiany nie będą odpowiadać wszystkim.

Pozdrawiamy

Zespół mBanku

Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.