Aktywne Wpisy

aroaro1993 +4
Od kilku lat mieszkam w Holandii i wciąż nie mogę pojąć jak to jest, że opieka zdrowotna w tym kraju jest tak wysoko oceniana w większości rankingów, a jak idziesz do lekarza rodzinnego to na wszystko jest przepisywany paracetamol ¯_(ツ)_/¯ mógłby mi to ktoś wyjaśnić? Mam znajomych którzy się wynoszą z tego kraju po kilku latach mieszkania tutaj właśnie przez opiekę zdrowotną.
#holandia #zdrowie #lekarz
#holandia #zdrowie #lekarz

AgentGRU +53
Dorobiły się na naszych garbach a teraz cyk na wakajki, no widzicie
#przegryw
#przegryw

Tak w sumie to #zalesie
Pamiętam jak jakieś 3 miesiące temu tłumaczyłem znajomym jak fajnie z wami jest bo dostaje się zwrot choćby za tankowanie na Statoil. Zawsze to miło bo pieniądze szły na drugie konto. I nawet śmieszkowałem, że jeszcze zarobię na wydawaniu xD
A dziś, niestety ale musiałem ich spytać który bank polecają bo to co robicie to jakiś żart.
Warunek to mieć 18-26 lat.
0 zł za konto bez żadnych warunków
0 zł za wypłaty kartą ze wszystkich bankomatów w Polsce i na świecie!*
0 zł za kartę do konta – wystarczy dokonać 5 płatności w okresie, w którym jest pobierana miesięczna opłata
0 zł za krajowe przelewy internetowe
@MichaelT128: Właśnie odpisywałem na inny Twój komentarz pod tagiem. I śmieszne jest, że blik jest
BLIK jest dla banków tańszy, więc obstawiam, że pozostanie darmowy.
Zrezygnowaliśmy z warunku minimalnej wartości transakcji, pozwalającego na uniknięcie opłaty za kartę.
Uprościliśmy również zasady naliczania obowiązujących prowizji za wypłaty z bankomatów.
Szczegóły podajemy na naszej stronie:
https://www.mbank.pl/informacje-dla-klienta/indywidualny/post,7472,zmiany-w-zasadach-korzystania-z-kart-do-kont-osobistych.html
Pozdrawiamy,
Zespół mBanku
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
Pozdrawiamy
Zespół mBanku
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.