Aktywne Wpisy

źródło: temp_file4102443241805891833
Pobierz
odgrzybiacz +49
Nowy kombajn wyprodukowany w Europie kosztuje ponad 1 mln złotych. Nowy kombajn z Chin, o zbliżonej wydajności to 500 tysięcy.
W Europie zamykają się fabryki.
W Europie nie opłaca się już wytapiać stali. W Europie mamy najdroższą energię elektryczną na ziemi. Pięć razy droższą niż w Chinach.
W Europie mamy zaporowe podatki.
W Polsce przepisy są zagmatwane, a restrykcje i obostrzenia bezwzględne.
W Europie zamykają się fabryki.
W Europie nie opłaca się już wytapiać stali. W Europie mamy najdroższą energię elektryczną na ziemi. Pięć razy droższą niż w Chinach.
W Europie mamy zaporowe podatki.
W Polsce przepisy są zagmatwane, a restrykcje i obostrzenia bezwzględne.

Ktoś mi wyjaśni na czym polega "promocja", firma sprzedaje różne karty 2-15razy drożej, a setki osób je kupuje.
Albo jestem niekumaty i czegoś tu nie rozumiem, albo setki osób kupuje coś i nie patrzy na cenę, a firma tylko na tej jednej aukcji robi ponad pół miliona. Patrząc na inne ich aukcje http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=15827&us_id=28457946 wygląda jakby dokładali z przodu "1" do prawie każdej ceny i zamiast PSC 50 za 53,89zł mamy za 153,89zł ; PSC 100 za 106,98zł mamy za 1 106,98zł itd. Firma z USA; mi się od razu lampka ostrzegawcza zapala, ale setki osób nie zwróciło uwagi na ceny?